PR CUAET
-
По всім - на сайті це узагальнили ( pr, громадянство). Питання що його не дотримуються
-
тайм лайн по нашій програмі?😳ви маєте на увазі processing time? я не бачила
-
Добрий день. Така ситуація: 2 роки тому отримав візу CUAET на 10 років. Ще тоді були у відносинах з дівчиною(вона не є гр. України), нещодавно одружилися. Чи можливо нам зараз разом переїхати до Канади? Яку візу можливо зробити для неї, щоб у неї також був WP і можливість працювати?
-
User Ксения Богданова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дивні у вас дані, це з myimmitracker січень 10 - submitted, Nov 1- aor, зараз не має руху, або у нас не повна інформація)) може бути як в жовтні що прийшли AOR за пару місяців
-
Які факти??? Ще 5 років не пройшло)) не смішіть мене) цю програму можна порівнювати до Family sponsorship 12-24 міс
-
User Амина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
За місяц - листопад, грудень, перший тиждень січня. Якби всі заповнювали - інформації будо б більше, тільки на що я це доказую(((
-
Ви в цьому офісі працюєте?
-
Біометрія в лютому, 14 го, потім тиша, потім свідоцтво моє і сестри про народження запросили це десь в жовтні, потім в листопаді військову форму для чоловіка і eligibility 4го грудня