Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Далеко не всі читають і пишуть листи. Деякі максимум емейли, і то раз в місяць. При тому успішні люди :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Звісно від людини і освіти залежить. В мене власники компанії з якими я працюю (мультимільйонери), тільки школу закінчили і то ледве. Пишуть один нормально, один так собі. Але при тому хлопаки дуже розумні, просто формальна освіта їм ніколи не була потрібна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Щоб залишити конструктив в чаті. якщо готуєтеся до письма 1) тренуйтеся писати окремо, бо письмо - це навичка, яка автоматом не зявляється. можна погуглити how to write an essay і пробувати писати на різні теми, в тому числі листи. Для того щоб комфортно почуватися треба хоч з 100 завдань на письмо виконати. 2) якщо рівень мови умовно 5, то можна до 7 дотягнути по окремих секціях, якщо сумлінно займатися, але якщо треба 8-9 то таки треба піднімати рівень мови а не бустити бали тесту 3) слухати аудіокниги , сюжет яких відомий і потім перечитати англійською, можна ще виписувати і вивчати слова. 4) обрати собі канал новин, чи блогера чи будь який відео контент і пробувати повторювати за спікером. багато, щоб мовний апарат звикав і мозок до слів і зворотів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Та можна сказати, що завгодно, але я не рощумію для чого щоразу принижувати українців і вихваляти канадців, яких кожен згає рік чи менше? Скрізь ситуація однакова. Канадці - це взагалі незрозуміли поняття, бо тут купа людей з усього світу з різними рівнями освіти і здібностями. І якщо взяти статистику по Україні і по Канаді, то я 100% впевнена, що люди в Україні будуть читати більше. І тут ще треба зрозуміти, що значить читати, якщо це важливо Тест складний і малий відсоток канадців його здасть, так само як і українців. Ви одна і 12 балів - це взагалі ні про що
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    до речі з цього приводу мушу сказати, що мої знайомі всі десь 40+, можливо серед молоді ситуація інша чи гірша. Так само як і зараз, якщо моє покоління більше читало і писало, то нинішня молодь часто скіл писання просто не має. вік коментів у інстаграмі. цілком рельно що молодші канадці можуть бути в такій же ситуації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    А для чого Ви знецінюєте українців? Вам не давали список літератури на літо читати? Ви таке в канадських школах бачили? У Вас є статистика, що українці читають менше, ніж канадці?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Ну почитайте Reddit наприклад, Гугл "CELPIP for native speaker", вам же мова дозволяє, от і зробите висновки
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Ні це не статистика. Статистика це взяти 1000 нейтівів і посадити без підготовки написати тест. І 1000 проінструктуввти і теж написати. І порівняти рещультати А ваші спостереження то ваш досвід і ваші враження. Як і моі, і вони різні .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Я працювала з канадцями і американцями, а також спілкувалась з ними ще задовго до приїзду в Канаду та кует Це статистика, не більше. І не тільки моя, а звичайна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t138003709T Offline
    t138003709T Offline
    Ann Bondarenko
    wrote on last edited by
    Так в тому і питання, що не треба узагальнювати і робити висновки порівнюючи тих людей, хто працює з Вами і « канадців», як націю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Ну ясно що є канадці яуі були афганцями і до 6 класу були неграмотні, але не про них мова а про зріз. Селпіп письмо це рівень макс 10 класу і цілком життєві ситуації. І більшість якби послухали що від них очікують то здали б на ту десятку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Так, є ті хто здадуть на найвищі, є ті хто постійно розвивається і читає, є ті хто працює в таких сферах, де потрібна ділова, розвинута мова. Але це не кожний канадець.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Я нікого не оцінюю під себе. Я також і вчитель і оцінюю складність завдання. Є правила яких треба дотриматися, якщо людина знає на С1 або наближено вона здасть. В оці штуки про спец слова які вони шукають - то коли в тебе А2 в ти хочеш показати що в тебе щось більше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Це ваші здогадки про мої думки, нічого щодо українців і порівняння з ними я не писала. А те, що вони читають і як часто - ви опитування проводили? В бібліотеці так то ще кіно можна брати, ігри і ще багато чого окрім книжок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t138003709T Offline
    t138003709T Offline
    Ann Bondarenko
    wrote on last edited by
    На захист канадців хочу сказати, що вони багато читають. На відміну від українців. Книжки купують і в бібліотеці беруть. Дітям багато читають. Звісно, це не всі. Але не треба зніцінювати людей. Бо думка, що ми « сама читаюча нація» давно не актуальна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ну може тому що і легкого нічого немає?) те що Ви вивчили і вам то дуже легко вдалося, то не означає, що іншим буде легко) Не оцінюйте усіх під себе)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Ви не читаєте що інші пишуть? Ми декілька разів зауважили що не всякий канадець набере найвищі бали, до чого тут про 5-6?
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Я проти того щоб розказувати як то все важко і канадці не здадуть, а людині треба 5-6, і так людина в стресі, мову вчити одночасно працювати, і ще розказують що так важко що капець.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Нема там ніяких слів на високі рівні тесту. Коли іноземець знає мову на С1, то ці слова автоматично в його словнику.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    4 уроки з вчителем, 8 разів листи написала для тренування. Може я в такому колі кручуся, де виуористовують не прості слова , не знаю.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags