PR CUAET
-
За місяц - листопад, грудень, перший тиждень січня. Якби всі заповнювали - інформації будо б більше, тільки на що я це доказую(((
-
Ви в цьому офісі працюєте?
-
Біометрія в лютому, 14 го, потім тиша, потім свідоцтво моє і сестри про народження запросили це десь в жовтні, потім в листопаді військову форму для чоловіка і eligibility 4го грудня
-
Це ще залежить від того чи дає навчальний заклад знижку, бо ми вступаємо як інтернаціональні студенти. Наприклад, в моєму коледжі депозит, який не входить у вартість навчання 5000$ для інтер студентів, але всього 500$ для всіх інших. Яплатила 500
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
так ви ж самі собі протиречите, зробили скрін з якого видно, що людям з подачею 6 січня 2024 дали аор ще 16 жовтня 2024року. а зараз вже 9 січня 2025 і жодна людина не отримала аор, з тих що подавалися після 13 січня 24р. тобто вони за 3 місяці пройшли 6 днів. тому якщо ви полюбляєте аналіз- то проаналізуйте, коли будуть отримувати аор, заявники з подачею, умовно, в червні 2024. якщо рух видачі аор- 3 місяці/ на 6 днів подачі
-
Дзвонити по клініках і питати. З того часу, як можна самому напряму собі шукати лікаря, то чекати, як раніше, в черзі, можна до віку) Бо якщо місця з'являються, їх найперв заберуть ті, хто активно шукає.
-
Скажіть будь ласка якщо є туристична віза до 2030 року чи буде вона рахуватися як легальний діючий статус? Я маю на увазі у випадку якщо не продовжувати термін дії WP? Дуже дякую.
-
User Амина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я тоже хочу это узнать!все очень запутано
-
Дякую
-
Вибачте я не зрозуміла про 6 місяців. Якщо не важко можете пояснити? Дякую.