PR CUAET
-
Звісно від людини і освіти залежить. В мене власники компанії з якими я працюю (мультимільйонери), тільки школу закінчили і то ледве. Пишуть один нормально, один так собі. Але при тому хлопаки дуже розумні, просто формальна освіта їм ніколи не була потрібна.
-
Щоб залишити конструктив в чаті. якщо готуєтеся до письма 1) тренуйтеся писати окремо, бо письмо - це навичка, яка автоматом не зявляється. можна погуглити how to write an essay і пробувати писати на різні теми, в тому числі листи. Для того щоб комфортно почуватися треба хоч з 100 завдань на письмо виконати. 2) якщо рівень мови умовно 5, то можна до 7 дотягнути по окремих секціях, якщо сумлінно займатися, але якщо треба 8-9 то таки треба піднімати рівень мови а не бустити бали тесту 3) слухати аудіокниги , сюжет яких відомий і потім перечитати англійською, можна ще виписувати і вивчати слова. 4) обрати собі канал новин, чи блогера чи будь який відео контент і пробувати повторювати за спікером. багато, щоб мовний апарат звикав і мозок до слів і зворотів.
-
Та можна сказати, що завгодно, але я не рощумію для чого щоразу принижувати українців і вихваляти канадців, яких кожен згає рік чи менше? Скрізь ситуація однакова. Канадці - це взагалі незрозуміли поняття, бо тут купа людей з усього світу з різними рівнями освіти і здібностями. І якщо взяти статистику по Україні і по Канаді, то я 100% впевнена, що люди в Україні будуть читати більше. І тут ще треба зрозуміти, що значить читати, якщо це важливо Тест складний і малий відсоток канадців його здасть, так само як і українців. Ви одна і 12 балів - це взагалі ні про що
-
до речі з цього приводу мушу сказати, що мої знайомі всі десь 40+, можливо серед молоді ситуація інша чи гірша. Так само як і зараз, якщо моє покоління більше читало і писало, то нинішня молодь часто скіл писання просто не має. вік коментів у інстаграмі. цілком рельно що молодші канадці можуть бути в такій же ситуації.
-
Ні це не статистика. Статистика це взяти 1000 нейтівів і посадити без підготовки написати тест. І 1000 проінструктуввти і теж написати. І порівняти рещультати А ваші спостереження то ваш досвід і ваші враження. Як і моі, і вони різні .
-
Так в тому і питання, що не треба узагальнювати і робити висновки порівнюючи тих людей, хто працює з Вами і « канадців», як націю.
-
Ну ясно що є канадці яуі були афганцями і до 6 класу були неграмотні, але не про них мова а про зріз. Селпіп письмо це рівень макс 10 класу і цілком життєві ситуації. І більшість якби послухали що від них очікують то здали б на ту десятку
-
Я нікого не оцінюю під себе. Я також і вчитель і оцінюю складність завдання. Є правила яких треба дотриматися, якщо людина знає на С1 або наближено вона здасть. В оці штуки про спец слова які вони шукають - то коли в тебе А2 в ти хочеш показати що в тебе щось більше
-
На захист канадців хочу сказати, що вони багато читають. На відміну від українців. Книжки купують і в бібліотеці беруть. Дітям багато читають. Звісно, це не всі. Але не треба зніцінювати людей. Бо думка, що ми « сама читаюча нація» давно не актуальна.
-
Я проти того щоб розказувати як то все важко і канадці не здадуть, а людині треба 5-6, і так людина в стресі, мову вчити одночасно працювати, і ще розказують що так важко що капець.
-
Нема там ніяких слів на високі рівні тесту. Коли іноземець знає мову на С1, то ці слова автоматично в його словнику.
-
4 уроки з вчителем, 8 разів листи написала для тренування. Може я в такому колі кручуся, де виуористовують не прості слова , не знаю.