PR CUAET
-
зачем? при наличии wp вам не нужен visitor record. а так это 2 последовательных процесса, тк вы проходите опросник, чтобы сформировать пакет документов под каждую конкретную подачу. если продлеваете wp, то указываете, что работник. если sp, то студент. если vr, то любой из имеющихся статусов
-
Myimmitracker.com
-
Справа в тому що я не можу його прибрати,він тупо не вимикається і всь🤦♀️
-
Добрий ранок Скажіть будь ласка, хто знає по останнім новинам, в які дні та години викидають нові слоти?
-
User Maria has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітання. Закічується термін дії карти для виплат ПриватБанка. На неї нараховується пенсія дитини. Який Алгоритм дій щоб далі надходили кошти?
-
Підкажіть будь ласка,я не можу в телефоні змінити часовий пояс,якщо я зайду 17:00 за канадським часом,я все одно не побачу ті слоти?
-
Замовити нову картку. Безкоштовно доставлять в Канаду. Так само працює і з monobank
-
Я б перестрахувалася і подалася на новий ворк перміт (я про той, що до кінця березня треба податися), поки його легко отримати. Бо здача біометрії це лише один з перших етапів розгляду вашої заявки на ПР. Попереду у вас від кількох місяців до року, а то й більше, очікування до винесення фінального рішення та отримання хоча б екопр (про пр-картки вже мовчу, бо до них ще довше чекати). Весь цей час ви маєте працювати, згідно вимог більшості програм, а без ворк перміту це буде неможливо. Тому вам всеодно прийдеться заморочитися з пошуком варіантів отримання WP. А це вже може бути не так легко зробити після 31 березня.
-
Привіт! Якщо подались на продовження ворк перміту. То чи можна виїжати закордон? Мій ворк перміт ше дійсний до квітня.