PR CUAET
-
Замовити нову картку. Безкоштовно доставлять в Канаду. Так само працює і з monobank
-
Я б перестрахувалася і подалася на новий ворк перміт (я про той, що до кінця березня треба податися), поки його легко отримати. Бо здача біометрії це лише один з перших етапів розгляду вашої заявки на ПР. Попереду у вас від кількох місяців до року, а то й більше, очікування до винесення фінального рішення та отримання хоча б екопр (про пр-картки вже мовчу, бо до них ще довше чекати). Весь цей час ви маєте працювати, згідно вимог більшості програм, а без ворк перміту це буде неможливо. Тому вам всеодно прийдеться заморочитися з пошуком варіантів отримання WP. А це вже може бути не так легко зробити після 31 березня.
-
Привіт! Якщо подались на продовження ворк перміту. То чи можна виїжати закордон? Мій ворк перміт ше дійсний до квітня.
-
Ви не вловили мій посил )) то що в середньому до AOR це 12-13 місяців (тенденція наразі) - це я погоджуюсь, просто вони можуть пару місяців не видавати AOR їв а потім перекрити ці пару місяців наступним, як показує жовтень- листопад )
-
якщо паспорт прибув до консульства Торонто, чи можна зараз замовити щоб його доставили в Манітобу? Знаю що пів року тому не можна було, але може є якісь зміни? Дякую
-
Ну поки такої статистики немає )) вона буде коли три роки пройде, а зараз тільки рік пройшов, ті хто подались в жовтні вже з ПР
-
Вітаю всіх. Спробував пошук по групі та полистав закріплені але там лише записи вебінарів. А можете поділитися посиланням де можна глянути приклад чи інструкцію як заповнювати аплікацію на продовження WP. Дякую.