PR CUAET
-
Так в тому і питання, що не треба узагальнювати і робити висновки порівнюючи тих людей, хто працює з Вами і « канадців», як націю.
-
Ну ясно що є канадці яуі були афганцями і до 6 класу були неграмотні, але не про них мова а про зріз. Селпіп письмо це рівень макс 10 класу і цілком життєві ситуації. І більшість якби послухали що від них очікують то здали б на ту десятку
-
Я нікого не оцінюю під себе. Я також і вчитель і оцінюю складність завдання. Є правила яких треба дотриматися, якщо людина знає на С1 або наближено вона здасть. В оці штуки про спец слова які вони шукають - то коли в тебе А2 в ти хочеш показати що в тебе щось більше
-
На захист канадців хочу сказати, що вони багато читають. На відміну від українців. Книжки купують і в бібліотеці беруть. Дітям багато читають. Звісно, це не всі. Але не треба зніцінювати людей. Бо думка, що ми « сама читаюча нація» давно не актуальна.
-
Я проти того щоб розказувати як то все важко і канадці не здадуть, а людині треба 5-6, і так людина в стресі, мову вчити одночасно працювати, і ще розказують що так важко що капець.
-
Нема там ніяких слів на високі рівні тесту. Коли іноземець знає мову на С1, то ці слова автоматично в його словнику.
-
4 уроки з вчителем, 8 разів листи написала для тренування. Може я в такому колі кручуся, де виуористовують не прості слова , не знаю.
-
Як по біженству так і по гуманітарній програмі виникає резонне питання, чому ви не можете жити в Україні (не в окупованій частині). Саме в гуманітарній програмі потрібно збалансувати позитивні ефекти надання вам Пру в Канаді з негативними в вашій відмові. Але також потрібно врахувати чи є у вас можливість отримання ПРу загальними шляхами, а судячи з даних які ви описали така можливість (принаймні теоретична) є. Взагалі гуманітарна програма існує в першу чергу для адресування надзвичайно рідкісних вийнятків. Тому просто доводи про те що отримати ПР тяжко, чи навтіь нереалістично самі по собі не є достатніми. Звичайно, як казав Хуан, подаватися можна в будь якому випадку, та з будь яким кейсом. Ризики в цьому не великі, тільки відмова на файлі, але ніхто вас після відмови виганяти не буде. З того що ви написали, як на мене причини не достатні. Але ці речі потрібно розглядати набагато детальніше ніж 3 речення в телеграмі.
-
Як ви здали той тест на 12, якщо ви продовжуєте наполягати, що треба просто "написати". Мова про те, ЯК писати, якими словами користуватись! У канадців мова проста і ті слова, які потребують на вищих рівнях тесту майже ніхто не використовує в звичайному житті, а на екзамені і не згадає відразу.
-
Так я теж украінською граматиянтх термінів не знаю і відмінків. Але це мені не заважає писати. В тому числі в свій час і статті. Тому не аргумент
-
Вдача це звісно фактор. І те що чоловік 200-300 прорвалося, це звісно чисто вдача. - визнаю. Проте це не від лояльності, а через банальний бардак в IRCC. Це величезна структура з купою дир в управлінні. Ми не відмовляли людей подаватися, а казали бути обережними з інформаціює про те що це хороший варіант для всіх, особливо коли інформація йшла від людей які за це по 8к+ просили. Таких які подалися але отримали відмови швидше за все набагато більше ніж тих які отримали апрували. І те що ми чуємо про тих хто отримав, але мало чуємо про тих хто ні це класичний survival bias.