PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто продовжував дитині паспорт... Яка процедура, скільки по часу займає в якому консульстві робили та які документи у вас вимагали...? Та чи є різниця в якому консульстві робити? ЦІКАВИТЬ РЕАЛЬНИЙ ДОСВІД А НЕ ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ НА САЙТІ ПОСОЛЬСТВ. Дякую,
-
Якщо немає можливості встановити резерв( бо відмова від коду) паспорт громадянина України ІД закінчився, є тільки продовжений в консульстві печаткою закордонний, які є варіанти для отримання паспорта?
-
Я знаю 4 такі відмови. 3 були через ПНП, одна пряма СЕС Всім відмова Так сама довідка, та сама країна довідки Апліканти - різні країни Період травень - листопад 2024 всі аплікації. Просто фото доказ маю лише 1 родини, і вони погодились його розмістити з затертою інформацію
-
В ЕЕ не знаю, в провінційних так. 3 по ОІНП з того, що знаю я. Українські довідки - але деталей що саме їм не сподобалось не знаю, на жаль.
-
Ок. Буду пробувати. Та й фізична картка не дуже потрібна, можливо віртуальна оформлю
-
Знаєте випадки щоб завертали арлікації через довідки про несудимість з України?
-
З довідкою про несудимість - так З моїх прикладів знаю лише 1 де офіцери зробили дозапит, без завернення аплікації. 5* січня 2025 На дозапит дали рівно 1 місяць
-
Привет, ребята, Недавно я вместе с сестрой переехал из Онтарио в Монктон, штат Нью-Брансуик. Мы заинтересованы в получении среднего образования, чтобы получить право на постоянное место жительства (PR). Есть ли в Монктоне украинцы, которых можно было бы подключить? Кроме того, есть ли в этом районе университеты, которые предлагают местные тарифы за обучение для лиц со статусом CUAET?
-
Якщо ваша дитина прилетітить то вона піде в 12 клас. І треба ще уточнити питання що школи безкоштовні до 18 років (в Онтаріо)
-
User Алексей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
І в вас повернення? Моїй родині прийняли без проблем
-
Порада : Читайте оф сайти ОН, а не слухайте «агенство»
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто продовжував дитині паспорт... Яка процедура, скільки по часу займає в якому консульстві робили та які документи у вас вимагали...? Та чи є різниця в якому консульстві робити? ЦІКАВИТЬ РЕАЛЬНИЙ ДОСВІД А НЕ ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ НА САЙТІ ПОСОЛЬСТВ. Дякую,