PR CUAET
-
Але біометрія здається з 14 років
-
Мої "вітання"
-
Всім доброго дня. Може хтось знає про PR через Юкон? Які зараз умови, і що робити.
-
Ви робили чи жінка... Просили якісь додаткові документи... (Типу з якої ви провінції?) Якщо ви... То чи просили у вас Резерв + . Дякую
-
У мене показує 13 місяців .
-
тільки що ввела...
-
13 місяців
-
Бо вчора я не перевіряв, лиш сьогодні зайшов в групу і на таке наткнувся
-
Скріни і відео з групи What's Up червневих аплікантів. Там пишуть, що в когось так, в когось так. Я перевіряв, в мене апдейт стоїть на грудень 2024. Від чого це залежить, не зрозуміло. Якщо це фейк - то сенс комусь такий "вкид" робити? Я думаю, можливо вчора вони викотили онову, а потім щось не здалося, і відкотили назад до попередньої версії сайту.
-
Як думаєте, нові квоти ( 15000 заявок по воззʼєднанню сімей планується обробити (спонсорство) -ми входим туди? Чи ми зовсім окремі?
-
Можете будь ласка перевірити на атлантичну ? В мене останній апдейт також грудень
-
я також дивлюсь через хром
-
У мене також грудень ще
-
так а чому у когось показує грудень, у когось січень?)
-
Можливо це через браузер? Бо тут показує "Last updated December 3, 2024"
-
У вас дата оновлення грудень. А там де 20 місяців-січень.
-
Так, я вчора також це бачила, але дивно. Сподіваюсь відкатили назад😆
-
Привет, ребята, Недавно я вместе с сестрой переехал из Онтарио в Монктон, штат Нью-Брансуик. Мы заинтересованы в получении среднего образования, чтобы получить право на постоянное место жительства (PR). Есть ли в Монктоне украинцы, которых можно было бы подключить? Кроме того, есть ли в этом районе университеты, которые предлагают местные тарифы за обучение для лиц со статусом CUAET?
-
Це ок, іноді воно обробляється миттєво, а іноді цілий тиждень
-
Доброго дня. У кого чоловіки служать в Україні, відгукніться будь ласочка 🙏🙏🙏 Як вони брали довідку про несудимість з України? Мій чоловік замовив довідку в дії і вже 4 дні нічого.
12 Jan 2024, 17:45
378264/439861
about a minute ago