PR CUAET
-
Я проти того щоб розказувати як то все важко і канадці не здадуть, а людині треба 5-6, і так людина в стресі, мову вчити одночасно працювати, і ще розказують що так важко що капець.
-
Нема там ніяких слів на високі рівні тесту. Коли іноземець знає мову на С1, то ці слова автоматично в його словнику.
-
4 уроки з вчителем, 8 разів листи написала для тренування. Може я в такому колі кручуся, де виуористовують не прості слова , не знаю.
-
Як по біженству так і по гуманітарній програмі виникає резонне питання, чому ви не можете жити в Україні (не в окупованій частині). Саме в гуманітарній програмі потрібно збалансувати позитивні ефекти надання вам Пру в Канаді з негативними в вашій відмові. Але також потрібно врахувати чи є у вас можливість отримання ПРу загальними шляхами, а судячи з даних які ви описали така можливість (принаймні теоретична) є. Взагалі гуманітарна програма існує в першу чергу для адресування надзвичайно рідкісних вийнятків. Тому просто доводи про те що отримати ПР тяжко, чи навтіь нереалістично самі по собі не є достатніми. Звичайно, як казав Хуан, подаватися можна в будь якому випадку, та з будь яким кейсом. Ризики в цьому не великі, тільки відмова на файлі, але ніхто вас після відмови виганяти не буде. З того що ви написали, як на мене причини не достатні. Але ці речі потрібно розглядати набагато детальніше ніж 3 речення в телеграмі.
-
Як ви здали той тест на 12, якщо ви продовжуєте наполягати, що треба просто "написати". Мова про те, ЯК писати, якими словами користуватись! У канадців мова проста і ті слова, які потребують на вищих рівнях тесту майже ніхто не використовує в звичайному житті, а на екзамені і не згадає відразу.
-
Так я теж украінською граматиянтх термінів не знаю і відмінків. Але це мені не заважає писати. В тому числі в свій час і статті. Тому не аргумент
-
Вдача це звісно фактор. І те що чоловік 200-300 прорвалося, це звісно чисто вдача. - визнаю. Проте це не від лояльності, а через банальний бардак в IRCC. Це величезна структура з купою дир в управлінні. Ми не відмовляли людей подаватися, а казали бути обережними з інформаціює про те що це хороший варіант для всіх, особливо коли інформація йшла від людей які за це по 8к+ просили. Таких які подалися але отримали відмови швидше за все набагато більше ніж тих які отримали апрували. І те що ми чуємо про тих хто отримав, але мало чуємо про тих хто ні це класичний survival bias.
-
Я набралв 12 , значить і нейтів зможе
-
Не згідна, але маєте право на таку думку. Пишуть вчителі листи бо вони кастомізовані, і переписку вела по конкретній ситуації в не по шаблонній. Шкода що у вас така думуа прл коаїну
-
Це не мої "очікування", доречі я вже здавала той тест. І я прекрасно знаю що канадці ніфіга не читають книжок в своєї більшості, а без цього людина втрачає навичку розмовляти літературною мовою і користуватися красивими мовними зворотами. Смішно що ви вважаєте, що вчителі пишуть самі ці листи. Я працюю в канадській компанії, на будь-який пчих є вже заготовлений шаблон, а якщо і приходиться щось нове писати - на це є окрема людина, яка вміє це робити.
-
Ваші очікування пкреоцінені. Вони все життя читають книги англійською, дивляться фільми, в них ті фрази і звороти в крові. Звкрніть увагу які листи пишуть вчителі зі школи, як мами однокласників пишуть прості смс ки, як іони відповідають в месенджерах. Не треба демонізувати той тест і заганяти людей в стрес
-
Мова не про те скільки там слів, оцінювання зовсім не в кількості слів, а в якості, в тому які мовні звороти використовуються, якого рівня фрази, який стиль цього листа. Тому наприклад на 10-12 балів не каждий нейтів складе цей екзамен. Бо те що було там в школі це фігня, ніхто так не спілкується в реальному житті, як того вимагають на вищих рівнях тесту.
-
Психологічно так, зрозуміти структуру, очікування екзаменаторів , але прямо говорити що люди які закінчували тут школи прямо не здадуть - ну таке. То все таки тест для іноземців
-
Для іміграції нема годин, і нічого там не рахують