PR CUAET
-
Цей видаліть, той перший вірний
-
Спасибо, я уже прочла этот ответ, но по зонингу мой офис не относится к residential Но это всё еще дом
-
Я теж 😭
-
Канадський номер ні при чому, просто Едмонтон найпопулярніший. Спробуйте ради цікавості Оттаву Торонто чи вийде?
-
Debit card принимает для оплаты за wp или только credit?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
А можете поділитися посиланням на це полісі?
-
t.me/prcuaet/235356/417545
-
12.08.24
-
Добрий день. Заповнюю аплікацію на продовження Work Permit. Підкажіть, будь ласка,чи рахуються за подорожі періоди роботи за кордоном? Дякую.
-
Доброго дня, підскажіть. Знаходжусь у Канаді з дійсним ворк пермітом, хочу вклеїти візу у паспорт так як коли виїхав мав візу для одноразового вʼїзду. Де я можу податися на неї? Можливо хтось має посилання. Дякую
-
😂 Я починаю втрачати надію на результат...😏
-
Замовили після того як паспорт виготовлено? Так можливо треба ще почекати.
-
@OstapBosak Подскажите, пожалуйста, за home based business и zoning. Офис, в котором я работаю - это дом, из которого решили сделать офис для бизнеса(здесь никто не живёт, но у нас есть кухня, ванная, душевые и тд). Судя по карте эдмонтоа с зонами, этот дом относится к dc1(direct development control provision). И я не могу понять, подходит ли в целом моя ситуация к home based business или нет. Спасибо большое, буду очень благодарна за ваш ответ
-
Всім привіт Хто робить продовження wp будь ласка скиньте мені форму pdf IMM5710 бо в мене не скачується ніяк якщо через IRCC заходжу Дякую!!!
-
Adobe відкриє
-
Дякую
-
замовив десь після 4 днів після виготовлення паспорта
-
Так, це те що мені щойно сказали. Сама хотіла отримати хоч якісь терміни для отримання ecopr.
-
Debit/visa should work
12 Jan 2024, 17:45
378316/467922
about an hour ago