PR CUAET
-
Подали на апеляцію. Отримали апрув, оскільки дитина була з діагнозом і тут кращі умови для лікування та адаптації
-
Від анонімного члена групи Сімʼя з Києва: Вони тут мають роботу,вчать мову,ходять в церкву, Дитина 7років здорова,,писали про війну тобто звичайна сімʼя яка не дотягує мову щоб подаватися по іншій роботчій програмі ,ну і їм відмова :офіцер вказав що вони можуть продовжити ворк перміт і що також того недостатньо для гуманітарної
-
Тоді вам необхідно скористатись девайсом з новою версією. По іншому не відкриєте. Скористайтесь, як радять, бібліотекою
-
Бібліотека так само , можно там на компʼютері зробити .
-
Не відкриває бо стара версія і не можу обновити (((
-
Читала десь, що інколи таке буває що була переплата. Може ви лишнє заплатили? Чи всю суму?
-
Шинук
-
Ок, это только АОР, а дальше- сколько ждать? Ещё год? Вот и получается, что как минимум 2 года ждать до ecopr... а с теми темпами, что сейчас, смело ещё годик можно накинуть сверху
-
Вітаю!хто користувався послугами,поділіться будь ласка результатом.
-
Так про це і кажу що ніхто не знає, якщо порівнювати з гуманітарними програмами то ще рік ( по регламенту у них 2 роки). Просто люди пишуть 5 років або 3 - звідки вони цю інформацію беруть - не відомо))) коли цій програмі трошки більше року
-
В мене була аналогічна ситуація. Після повернення в Канаду надіслала в кризову форму з поясненням, де я була, коли повернулась, додала ще раз документи з роботи, контракт на аренду квартири і тд. Через два тижні змінився статус в кабінеті і прийшов аппрув на ВП🙌
-
Де ви взяли інформацію про 31 місяць? Хочу подивиться для себе. І ще раз повторю я казав про АОR. Так як далі всі індивідуально- у пост може не вистачати документів або перекладів, може зайняти різний час.