Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Як по біженству так і по гуманітарній програмі виникає резонне питання, чому ви не можете жити в Україні (не в окупованій частині). Саме в гуманітарній програмі потрібно збалансувати позитивні ефекти надання вам Пру в Канаді з негативними в вашій відмові. Але також потрібно врахувати чи є у вас можливість отримання ПРу загальними шляхами, а судячи з даних які ви описали така можливість (принаймні теоретична) є. Взагалі гуманітарна програма існує в першу чергу для адресування надзвичайно рідкісних вийнятків. Тому просто доводи про те що отримати ПР тяжко, чи навтіь нереалістично самі по собі не є достатніми. Звичайно, як казав Хуан, подаватися можна в будь якому випадку, та з будь яким кейсом. Ризики в цьому не великі, тільки відмова на файлі, але ніхто вас після відмови виганяти не буде. З того що ви написали, як на мене причини не достатні. Але ці речі потрібно розглядати набагато детальніше ніж 3 речення в телеграмі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Як ви здали той тест на 12, якщо ви продовжуєте наполягати, що треба просто "написати". Мова про те, ЯК писати, якими словами користуватись! У канадців мова проста і ті слова, які потребують на вищих рівнях тесту майже ніхто не використовує в звичайному житті, а на екзамені і не згадає відразу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ну ви українською також не можете знати усіх вислівів, зворотів і т.п. Так само і вони. І взягалі, від людини залежить. Один нейтів зможе здати на 12, інші 3 не зможуть 🤷‍♀️ Все йде від рівня освіченості)
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Так я теж украінською граматиянтх термінів не знаю і відмінків. Але це мені не заважає писати. В тому числі в свій час і статті. Тому не аргумент
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вдача це звісно фактор. І те що чоловік 200-300 прорвалося, це звісно чисто вдача. - визнаю. Проте це не від лояльності, а через банальний бардак в IRCC. Це величезна структура з купою дир в управлінні. Ми не відмовляли людей подаватися, а казали бути обережними з інформаціює про те що це хороший варіант для всіх, особливо коли інформація йшла від людей які за це по 8к+ просили. Таких які подалися але отримали відмови швидше за все набагато більше ніж тих які отримали апрували. І те що ми чуємо про тих хто отримав, але мало чуємо про тих хто ні це класичний survival bias.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Нейтіви інколи і не знають різниці між Past Simple та Present Perfect (наприклад). Вони просто знають, що так треба говорити і все. Так само як і з нашою мовою, ти говориш так, бо так завжди говорили усі і все :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Я набралв 12 , значить і нейтів зможе
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Не згідна, але маєте право на таку думку. Пишуть вчителі листи бо вони кастомізовані, і переписку вела по конкретній ситуації в не по шаблонній. Шкода що у вас така думуа прл коаїну
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Ще раз, мова про вищі бали цього тесту, звісно свої 8 балів набере будь-який канадець. А нейтів як раз вважається вже вище 8, ви знаєте це? Мабуть не дарма. 8 з 12 балів це якось не багато.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Це не мої "очікування", доречі я вже здавала той тест. І я прекрасно знаю що канадці ніфіга не читають книжок в своєї більшості, а без цього людина втрачає навичку розмовляти літературною мовою і користуватися красивими мовними зворотами. Смішно що ви вважаєте, що вчителі пишуть самі ці листи. Я працюю в канадській компанії, на будь-який пчих є вже заготовлений шаблон, а якщо і приходиться щось нове писати - на це є окрема людина, яка вміє це робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Ваші очікування пкреоцінені. Вони все життя читають книги англійською, дивляться фільми, в них ті фрази і звороти в крові. Звкрніть увагу які листи пишуть вчителі зі школи, як мами однокласників пишуть прості смс ки, як іони відповідають в месенджерах. Не треба демонізувати той тест і заганяти людей в стрес
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Мова не про те скільки там слів, оцінювання зовсім не в кількості слів, а в якості, в тому які мовні звороти використовуються, якого рівня фрази, який стиль цього листа. Тому наприклад на 10-12 балів не каждий нейтів складе цей екзамен. Бо те що було там в школі це фігня, ніхто так не спілкується в реальному житті, як того вимагають на вищих рівнях тесту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Психологічно так, зрозуміти структуру, очікування екзаменаторів , але прямо говорити що люди які закінчували тут школи прямо не здадуть - ну таке. То все таки тест для іноземців
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Для іміграції нема годин, і нічого там не рахують
    1 Reply Last reply
    0
  • t5443553978T Offline
    t5443553978T Offline
    Serhio
    wrote on last edited by
    Так, але 3 години це теж не як два пальця. Готуватись треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Думаю з коледжами теж здадуть, ті хто читали книжки теж здадуть. Ті листи селпіп то 200 слів, вони в школі з 6 класу пишуть такі твори щотижня. Я більше про те що не потрібно налаштовуватися що той тест прям такий складний шо і нейтіви не здадуть,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    а навіщо вас ті години , зарахували і все
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    ну це з вищою. а не з вищою? до речі,коледж тут вважається вищою?
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Та камон, прекрасно канадці пишуть, деколи зачитаьєтися можна, і нема нічого в тих вимогах до письма нереального. Запрочто здадуть нейтіви з вищою освітою і на 9 і на 12
    1 Reply Last reply
    0
  • t858382556T Offline
    t858382556T Offline
    David Zakroshvili
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.