PR CUAET
-
Ок, это только АОР, а дальше- сколько ждать? Ещё год? Вот и получается, что как минимум 2 года ждать до ecopr... а с теми темпами, что сейчас, смело ещё годик можно накинуть сверху
-
Вітаю!хто користувався послугами,поділіться будь ласка результатом.
-
Так про це і кажу що ніхто не знає, якщо порівнювати з гуманітарними програмами то ще рік ( по регламенту у них 2 роки). Просто люди пишуть 5 років або 3 - звідки вони цю інформацію беруть - не відомо))) коли цій програмі трошки більше року
-
В мене була аналогічна ситуація. Після повернення в Канаду надіслала в кризову форму з поясненням, де я була, коли повернулась, додала ще раз документи з роботи, контракт на аренду квартири і тд. Через два тижні змінився статус в кабінеті і прийшов аппрув на ВП🙌
-
Де ви взяли інформацію про 31 місяць? Хочу подивиться для себе. І ще раз повторю я казав про АОR. Так як далі всі індивідуально- у пост може не вистачати документів або перекладів, може зайняти різний час.
-
Так судя по динамике предполагаемые сроки и построены... год от подачи - до АОР, год - рассмотрения, и ещё пол года - до ecopr... (итого, уже 2.5 года насчитали) и то, это по тем, кто близки к январю... а те, кто подался позже... июнь/июль/август... дружно могут ждать 3+лет... с такой-то работой офицеров.
-
Доброго всім дня. Підкажіть, будь-ласка, якщо в сина (16р) є візітор рекорд до квітня 2026 та ворк перміт до серпня 2026, чи можу подати заявку на стаді перміт? Якщо так, то який із пермітів буде дійсним та чи зможе він навчатись в старшій школі та працювати парт-тайм влітку чи після навчання ?
-
Так, і взагалі краще щоб мама подавала, від тата будуть просити резерв
-
Да никто вам ничего не доказывает... Вы же через сообщение требуете доказательств... у вас другое мнение по поводу сроков? - ок. Поживём увидим, как офицеры будут работать.... надежда умирает последней
-
Скажіть будь ласка, коли і де (яке консульство) вам написали що в кінці січня буде дипломатична пошта (у нас приблизно ті самі дати виготовлення, сиджу страждаю чи замовляти кур'єра) ??
-
Відмови треба аргументувати відповідно імміграційному законодавству Офіцер не може відмовити сказавши «я так хочу» / «я ксенофоб»
-
Все супер!! Про аor в нас статистика вже є, про інше ще ні, бо перші пташки пролетіли швидко їх не враховуємо. А ті що вже отримали в них терміни набагато коротше ніж ви описали. Як я казав - час покаже)) далі не треба мені щось доказувати. ок?
-
18.11.23-подача 1.02.24- АОР і запит на оплату біометріі 12.06.24 -запит на здачу біо 9.01.25- елиджибілиті і до запит на мілітарі і фінанси