Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t520532925T Offline
    t520532925T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Привіт, так у місті Сент Джон НБ е університет-на цей рік зробили для українців ціну як канадійцям,але було сказано тільки на цей рік,як буде на наступний рік невідомо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    youtu.be/w50ywob4vzU?si=rhcWQvQX4AqKRuaW
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Zadneprovskaya
    wrote on last edited by
    Так судя по динамике предполагаемые сроки и построены... год от подачи - до АОР, год - рассмотрения, и ещё пол года - до ecopr... (итого, уже 2.5 года насчитали) и то, это по тем, кто близки к январю... а те, кто подался позже... июнь/июль/август... дружно могут ждать 3+лет... с такой-то работой офицеров.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IRYNA NYKYFORUK
    wrote on last edited by
    Доброго всім дня. Підкажіть, будь-ласка, якщо в сина (16р) є візітор рекорд до квітня 2026 та ворк перміт до серпня 2026, чи можу подати заявку на стаді перміт? Якщо так, то який із пермітів буде дійсним та чи зможе він навчатись в старшій школі та працювати парт-тайм влітку чи після навчання ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Так, і взагалі краще щоб мама подавала, від тата будуть просити резерв
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Поточні терміни 31 місяць. А ви пишете про тих кому аор дали за 2 тижні і еліджибиті за 3 місяці. Нащо це брати до уваги якщо ніхто вже не отримає так швидко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Zadneprovskaya
    wrote on last edited by
    Да никто вам ничего не доказывает... Вы же через сообщение требуете доказательств... у вас другое мнение по поводу сроков? - ок. Поживём увидим, как офицеры будут работать.... надежда умирает последней
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, коли і де (яке консульство) вам написали що в кінці січня буде дипломатична пошта (у нас приблизно ті самі дати виготовлення, сиджу страждаю чи замовляти кур'єра) ??
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Відмови треба аргументувати відповідно імміграційному законодавству Офіцер не може відмовити сказавши «я так хочу» / «я ксенофоб»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr B
    wrote on last edited by
    Все супер!! Про аor в нас статистика вже є, про інше ще ні, бо перші пташки пролетіли швидко їх не враховуємо. А ті що вже отримали в них терміни набагато коротше ніж ви описали. Як я казав - час покаже)) далі не треба мені щось доказувати. ок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Sharhorodska
    wrote on last edited by
    18.11.23-подача 1.02.24- АОР і запит на оплату біометріі 12.06.24 -запит на здачу біо 9.01.25- елиджибілиті і до запит на мілітарі і фінанси
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Скажіть а де ця інформація є офіційно? Чи це тоді коли вони квоти порізали наприкінці жовтня?
    1 Reply Last reply
    0
  • t601882305T Offline
    t601882305T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Маю долари сша обмiняю на гривнi чи на канадськi. Можливо комусь треба купити що за валюту в Украiнi. Киiв. Пишiть в директ якщо зацiкавило
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Я чомусь так і думала ( я пробувала дістати, але не виходить. Мати справи з Китаєм дуже важко. Скільки років тому вони там були? В мене 9 років і 2 місяці, ще не 10. За останні 10 років треба ж? А завернули на стадії присвоєння номеру+запроса на біометрію, чи перед порталами? Щоб розуміти коли чекати в разі чого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Уточню
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Orest M
    wrote on last edited by
    07.11.23 - подача 09.01.25 - портал1
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    На ті відмови є аргументи, певно, якщо дізнатися ВСІ деталі кейсу, а не лише його частину. Ми застерігаємо не вірити в басні «за столом 393 в офісі Монреаль ІРСС сидить злий офіцер який не любить українців», які в 2023-2024 активно розганялася в інтернеті Так, імміграція не ідеальна, але це і не суцільний хаос. Зберігаємо критичне мислення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Kvasenko
    wrote on last edited by
    @OstapBosak підкажіть, будь-ласка, як краще зробити на федеральному етапі, якщо при подачі на OWP і візи я вказувала, що в мене є national ID (внутрішній український паспорт): 1) перекласти на англ всі сторінки, де є записи і прикріпити до аплікації 2) написати, що в мене його немає, бо люди пишуть, що внутрішній паспорт не прикріпляли на федеральному етапі і він офіцеру не дуже то і потрібен Тобто, з одної сторони, якщо прикріпляти - це додаткові документи і гроші на переклад двох паспортів. А якщо не прикріпляти - по будуть невідповідності в анкетах на ПР і попередні перміти/візи. Як краще зробити? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    То зрозуміло що треба, але судячи з всього пишуть там у відмовах таке, що потім спростовує суд і повертає на повторний огляд.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    За всі роки, що ви клеймите продовж ост 10 років, включно. Людям завертали на різних етапах - від completeness до background check. Після FD ніхто вже ніц не заверне, тим паче на п1/п2 Я жила в КНР 7 років, чоловік 8 Різні міста. Отримали довідки в квітні 2024, в липні 2024 отримати екорп. Тому це - можливо, якщо все правильно робити, а не через т зв «агентів», які дуже багато чого обіцяють.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags