PR CUAET
-
Доброго всім дня. Підкажіть, будь-ласка, якщо в сина (16р) є візітор рекорд до квітня 2026 та ворк перміт до серпня 2026, чи можу подати заявку на стаді перміт? Якщо так, то який із пермітів буде дійсним та чи зможе він навчатись в старшій школі та працювати парт-тайм влітку чи після навчання ?
-
Так, і взагалі краще щоб мама подавала, від тата будуть просити резерв
-
Да никто вам ничего не доказывает... Вы же через сообщение требуете доказательств... у вас другое мнение по поводу сроков? - ок. Поживём увидим, как офицеры будут работать.... надежда умирает последней
-
Скажіть будь ласка, коли і де (яке консульство) вам написали що в кінці січня буде дипломатична пошта (у нас приблизно ті самі дати виготовлення, сиджу страждаю чи замовляти кур'єра) ??
-
Відмови треба аргументувати відповідно імміграційному законодавству Офіцер не може відмовити сказавши «я так хочу» / «я ксенофоб»
-
Все супер!! Про аor в нас статистика вже є, про інше ще ні, бо перші пташки пролетіли швидко їх не враховуємо. А ті що вже отримали в них терміни набагато коротше ніж ви описали. Як я казав - час покаже)) далі не треба мені щось доказувати. ок?
-
18.11.23-подача 1.02.24- АОР і запит на оплату біометріі 12.06.24 -запит на здачу біо 9.01.25- елиджибілиті і до запит на мілітарі і фінанси
-
Я чомусь так і думала ( я пробувала дістати, але не виходить. Мати справи з Китаєм дуже важко. Скільки років тому вони там були? В мене 9 років і 2 місяці, ще не 10. За останні 10 років треба ж? А завернули на стадії присвоєння номеру+запроса на біометрію, чи перед порталами? Щоб розуміти коли чекати в разі чого.
-
Уточню
-
На ті відмови є аргументи, певно, якщо дізнатися ВСІ деталі кейсу, а не лише його частину. Ми застерігаємо не вірити в басні «за столом 393 в офісі Монреаль ІРСС сидить злий офіцер який не любить українців», які в 2023-2024 активно розганялася в інтернеті Так, імміграція не ідеальна, але це і не суцільний хаос. Зберігаємо критичне мислення
-
@OstapBosak підкажіть, будь-ласка, як краще зробити на федеральному етапі, якщо при подачі на OWP і візи я вказувала, що в мене є national ID (внутрішній український паспорт): 1) перекласти на англ всі сторінки, де є записи і прикріпити до аплікації 2) написати, що в мене його немає, бо люди пишуть, що внутрішній паспорт не прикріпляли на федеральному етапі і він офіцеру не дуже то і потрібен Тобто, з одної сторони, якщо прикріпляти - це додаткові документи і гроші на переклад двох паспортів. А якщо не прикріпляти - по будуть невідповідності в анкетах на ПР і попередні перміти/візи. Як краще зробити? Дякую!
-
За всі роки, що ви клеймите продовж ост 10 років, включно. Людям завертали на різних етапах - від completeness до background check. Після FD ніхто вже ніц не заверне, тим паче на п1/п2 Я жила в КНР 7 років, чоловік 8 Різні міста. Отримали довідки в квітні 2024, в липні 2024 отримати екорп. Тому це - можливо, якщо все правильно робити, а не через т зв «агентів», які дуже багато чого обіцяють.