PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, коли і де (яке консульство) вам написали що в кінці січня буде дипломатична пошта (у нас приблизно ті самі дати виготовлення, сиджу страждаю чи замовляти кур'єра) ??
-
Відмови треба аргументувати відповідно імміграційному законодавству Офіцер не може відмовити сказавши «я так хочу» / «я ксенофоб»
-
Все супер!! Про аor в нас статистика вже є, про інше ще ні, бо перші пташки пролетіли швидко їх не враховуємо. А ті що вже отримали в них терміни набагато коротше ніж ви описали. Як я казав - час покаже)) далі не треба мені щось доказувати. ок?
-
18.11.23-подача 1.02.24- АОР і запит на оплату біометріі 12.06.24 -запит на здачу біо 9.01.25- елиджибілиті і до запит на мілітарі і фінанси
-
Я чомусь так і думала ( я пробувала дістати, але не виходить. Мати справи з Китаєм дуже важко. Скільки років тому вони там були? В мене 9 років і 2 місяці, ще не 10. За останні 10 років треба ж? А завернули на стадії присвоєння номеру+запроса на біометрію, чи перед порталами? Щоб розуміти коли чекати в разі чого.
-
Уточню
-
На ті відмови є аргументи, певно, якщо дізнатися ВСІ деталі кейсу, а не лише його частину. Ми застерігаємо не вірити в басні «за столом 393 в офісі Монреаль ІРСС сидить злий офіцер який не любить українців», які в 2023-2024 активно розганялася в інтернеті Так, імміграція не ідеальна, але це і не суцільний хаос. Зберігаємо критичне мислення
-
@OstapBosak підкажіть, будь-ласка, як краще зробити на федеральному етапі, якщо при подачі на OWP і візи я вказувала, що в мене є national ID (внутрішній український паспорт): 1) перекласти на англ всі сторінки, де є записи і прикріпити до аплікації 2) написати, що в мене його немає, бо люди пишуть, що внутрішній паспорт не прикріпляли на федеральному етапі і він офіцеру не дуже то і потрібен Тобто, з одної сторони, якщо прикріпляти - це додаткові документи і гроші на переклад двох паспортів. А якщо не прикріпляти - по будуть невідповідності в анкетах на ПР і попередні перміти/візи. Як краще зробити? Дякую!
-
За всі роки, що ви клеймите продовж ост 10 років, включно. Людям завертали на різних етапах - від completeness до background check. Після FD ніхто вже ніц не заверне, тим паче на п1/п2 Я жила в КНР 7 років, чоловік 8 Різні міста. Отримали довідки в квітні 2024, в липні 2024 отримати екорп. Тому це - можливо, якщо все правильно робити, а не через т зв «агентів», які дуже багато чого обіцяють.
-
В мене складніша трохи ситуація, ніхто не береться. Я була по бізнес візі в період березень -листопад 2015. Умова виїзд з країни кожний місяць , я так і робила - в Гонконг, Макао. Тому не мала айді, бо не робили реєстрацію. Гуанжчоу відмовляється робити справку без айді. Квартира була на колезі з Китаю, ми возили мобільні аксесуари в Україну, фірма українська. І майже все по-сірому. Замкнене коло, я пробувала різні шляхи, не знаю хто може зробити цю справку.
-
Ну так подивіться у чаті. Перед вами написали ⬆️