PR CUAET
-
Вдача це звісно фактор. І те що чоловік 200-300 прорвалося, це звісно чисто вдача. - визнаю. Проте це не від лояльності, а через банальний бардак в IRCC. Це величезна структура з купою дир в управлінні. Ми не відмовляли людей подаватися, а казали бути обережними з інформаціює про те що це хороший варіант для всіх, особливо коли інформація йшла від людей які за це по 8к+ просили. Таких які подалися але отримали відмови швидше за все набагато більше ніж тих які отримали апрували. І те що ми чуємо про тих хто отримав, але мало чуємо про тих хто ні це класичний survival bias.
-
Я набралв 12 , значить і нейтів зможе
-
Не згідна, але маєте право на таку думку. Пишуть вчителі листи бо вони кастомізовані, і переписку вела по конкретній ситуації в не по шаблонній. Шкода що у вас така думуа прл коаїну
-
Це не мої "очікування", доречі я вже здавала той тест. І я прекрасно знаю що канадці ніфіга не читають книжок в своєї більшості, а без цього людина втрачає навичку розмовляти літературною мовою і користуватися красивими мовними зворотами. Смішно що ви вважаєте, що вчителі пишуть самі ці листи. Я працюю в канадській компанії, на будь-який пчих є вже заготовлений шаблон, а якщо і приходиться щось нове писати - на це є окрема людина, яка вміє це робити.
-
Ваші очікування пкреоцінені. Вони все життя читають книги англійською, дивляться фільми, в них ті фрази і звороти в крові. Звкрніть увагу які листи пишуть вчителі зі школи, як мами однокласників пишуть прості смс ки, як іони відповідають в месенджерах. Не треба демонізувати той тест і заганяти людей в стрес
-
Мова не про те скільки там слів, оцінювання зовсім не в кількості слів, а в якості, в тому які мовні звороти використовуються, якого рівня фрази, який стиль цього листа. Тому наприклад на 10-12 балів не каждий нейтів складе цей екзамен. Бо те що було там в школі це фігня, ніхто так не спілкується в реальному житті, як того вимагають на вищих рівнях тесту.
-
Психологічно так, зрозуміти структуру, очікування екзаменаторів , але прямо говорити що люди які закінчували тут школи прямо не здадуть - ну таке. То все таки тест для іноземців
-
Для іміграції нема годин, і нічого там не рахують
-
Думаю з коледжами теж здадуть, ті хто читали книжки теж здадуть. Ті листи селпіп то 200 слів, вони в школі з 6 класу пишуть такі твори щотижня. Я більше про те що не потрібно налаштовуватися що той тест прям такий складний шо і нейтіви не здадуть,
-
ну це з вищою. а не з вищою? до речі,коледж тут вважається вищою?
-
Та камон, прекрасно канадці пишуть, деколи зачитаьєтися можна, і нема нічого в тих вимогах до письма нереального. Запрочто здадуть нейтіви з вищою освітою і на 9 і на 12
-
Дякую
-
Роз'ясніть: я подала на евалюацію для міграції свій диплом, пройшла всю процедуру ( з апостилем), ( відмічала щоб копію документів були надані IRCC, a від ВЕС прийшов лиш конверт поштою - один документ де лиш вписаний мій degree згідно канадської системи. Де мені глянути яку кількість годин вони мені зарахували....
-
Мабуть ввели в оману.