PR CUAET
-
В мене складніша трохи ситуація, ніхто не береться. Я була по бізнес візі в період березень -листопад 2015. Умова виїзд з країни кожний місяць , я так і робила - в Гонконг, Макао. Тому не мала айді, бо не робили реєстрацію. Гуанжчоу відмовляється робити справку без айді. Квартира була на колезі з Китаю, ми возили мобільні аксесуари в Україну, фірма українська. І майже все по-сірому. Замкнене коло, я пробувала різні шляхи, не знаю хто може зробити цю справку.
-
Ну так подивіться у чаті. Перед вами написали ⬆️
-
PNP EE
-
Добрий день,підскажіть будь ласка чи дають візітор візу для близьких родичів,якщо ми ще не маємо PR,якщо так,то скільки часу йде щоб відкрили візу?
-
Айді лаоваям НЕ дають в КНР. Реєстрація щоразу не є обовʼязковою, якщо є штампи, білети, готелі. Я раджу знайти адекватного знайомого китайця місцевого, який має гуансі, а не шукати лівих агентів хто робить довідки в фотошопі. В вічат групі багатьом на бізнес були зроблені довідки починаючи з 2022. Це якщо ви хочете дійсно вирішити вашу ситуацію. Думаю не мені вам розповідати як працює комуністичний Китай)
-
Вітаю! Виникла така ситуація. Роботодавець запропонував вписати в Job ofer два ноки: 1. 82030 - Agricultural service contractors and farm supervisors 2. 84120 - Specialized livestock workers and farm machinery operators По факту, я єдиний працівник фермерського господарства Beef farm. На мені все: планування пасовищ, закупка корів, бізнес-планування, первинна бухглтерія, закупівля додаткових товарів для корів, покос та тюкування, контроль здоров'я корів, вакцинація, перевірка на вагітність. Один раз взимку наймали додаткового працівника. Порацюю вже 18 місяців. Альберта. Рурал містечко. Якщо подаватися по ЕЕ по ноку 82030, чи схожа я на farm supervisor якщо на підприємстві я єдиний працівник? В Україні є досвід 4,5 років по TEER 2 Дякую.
-
Дякую. Та коли ловили слоти то вийшло так що я піймав а не дружина. Я так рощумію треба буде підвердження про одруження?
-
Так, вже виправила. Дякую!