PR CUAET
-
Збираюсь робити wp дитині, зараз вона має тільки visitor
-
Не знаю нікого, давно контакт з колегою обірвався. Може хтось може на їхнього направити. Я написала вам в приватні.
-
чому? тут не працюють закони так.
-
Вітаю! Будь ласка додайте дату eligibility? дякую
-
Я не жила там 10 років, а була 10 років тому. Жила 8 місяців.
-
а нагадайте, там в анкеті галочку треба поставити, чи вписати його номер його? я не памʼятаю, якщо вписуєш, чи додається він в поле обовʼязкових документів. якщо його не буде в Вашому персональному переліку обовʼязкових документів, це нічого страшного що Ви його показували в попередніх аплікаціях. якщо вони його не вимагають, спокійно не додаєте.
-
Знайшов, то це в них називається ghost update 😁 там де синім то у мене таке світиться..
-
Вітаю! Будь ласка додайте дату eligibility? дякую
-
Зупинки можна розглядати документів
-
Поки тільки 3 місяці пройшло але це чудовий знак
-
August 13, 2024
-
Тобто все по терміну Я для себе рахую Що тоді приблизно 2 місяці і буде мій портал
-
Чудово
-
Этот код можно посмотреть в налоговой форме Т2 которую подает компания
-
На початку серпня 2024
-
Вже і незнаю куди писати, і де запитати і найти відповідь. НАТАЛИЯ: Здравствуйте группа. Хочу поделиться ситуацией. Может подскажите или дадите правильный совет. Мои дочка и зять подали документы на продление ворк пермита еще в 2023 году в декабре месяце. В течении полугода должен был прийти ответ. Ответ не пришел. Прождали год , (это 2024 декабрь) Дочка звонит и пишет регулярно, ей отвечают ждите. Но уже и 2025 год. Нет ответа на запрос. У меня вопрос. Может им подать запрос по новой, как сейчас продлевают ворк пермит, за деньги ? За ранее благодарю кто ответит Еще хочу добавить, они просили, чтоб им закрыли заявку, для того чтобы подать по новой за оплату, им сказали :"нельзя" Корректирую вопрос, Если открыта заявка, на продление ворк пермита, больше года нет ответа, можно ли подать новую заявку за оплату.? Дякую.
-
У нах сроки рассмотрения меняются. Они могут открыть файл и через 2 года что тогда?
-
в бизнес лайсенс нет кода там просто написано health enhancement centre, я посмотрела класификацию и там разное есть
-
підкажіть, будь ласка, у формі imm5710e на новий ворк перміт що тут потрібно вказувати? і також чи потрібно заповнювати освіту на емплоймент, чи можна пропустити? дякую!
-
Додайте дату еліджібіті
12 Jan 2024, 17:45
378423/435401
about a minute ago