PR CUAET
-
August 13, 2024
-
Тобто все по терміну Я для себе рахую Що тоді приблизно 2 місяці і буде мій портал
-
Чудово
-
Этот код можно посмотреть в налоговой форме Т2 которую подает компания
-
На початку серпня 2024
-
Вже і незнаю куди писати, і де запитати і найти відповідь. НАТАЛИЯ: Здравствуйте группа. Хочу поделиться ситуацией. Может подскажите или дадите правильный совет. Мои дочка и зять подали документы на продление ворк пермита еще в 2023 году в декабре месяце. В течении полугода должен был прийти ответ. Ответ не пришел. Прождали год , (это 2024 декабрь) Дочка звонит и пишет регулярно, ей отвечают ждите. Но уже и 2025 год. Нет ответа на запрос. У меня вопрос. Может им подать запрос по новой, как сейчас продлевают ворк пермит, за деньги ? За ранее благодарю кто ответит Еще хочу добавить, они просили, чтоб им закрыли заявку, для того чтобы подать по новой за оплату, им сказали :"нельзя" Корректирую вопрос, Если открыта заявка, на продление ворк пермита, больше года нет ответа, можно ли подать новую заявку за оплату.? Дякую.
-
У нах сроки рассмотрения меняются. Они могут открыть файл и через 2 года что тогда?
-
в бизнес лайсенс нет кода там просто написано health enhancement centre, я посмотрела класификацию и там разное есть
-
підкажіть, будь ласка, у формі imm5710e на новий ворк перміт що тут потрібно вказувати? і також чи потрібно заповнювати освіту на емплоймент, чи можна пропустити? дякую!
-
Додайте дату еліджібіті
-
Супер)
-
Дякую, Олександра, що відгукнулись:). А коли ви назад до Канади повертались були якісь питання на таможні тут, чи мультивізи візи і воркперміту достатньо.
-
сейчас спрошу
-
🧐а почему именно пограничные войска?
-
www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=118464&CVD=118471&CPV=621494&CST=01012012&MLV=5&CLV=5
-
Привіт, так син оформив паспорт. В резерв+ було " на обліку". Крім цього він студент денної форми навчання, у нього відстрочка. З цим не було проблем. Тепер проблема отримати паспорт. Ми замовили укрпошту і за 2 місяці жодного руху. Бажаю вам успіху і укрпошту не замовляйте.
-
Доброго дня. Нічого не давали. Канадську адресу, канадські водійські права вписували
-
Отзовите эту заявку и подать снова платно до 31 марта 2025
-
Підкажітьті хто робив паспорт у Нью Йорку- що ви подавали замість підтвердження аметиканського місця проживання? Я написала листа з питаннями до консульства, але там не відповідають:(
-
Випадки з 1 місяцем і 3 дуже одиничні
12 Jan 2024, 17:45
378433/432451
less than a minute ago