PR CUAET
-
сейчас спрошу
-
🧐а почему именно пограничные войска?
-
www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=118464&CVD=118471&CPV=621494&CST=01012012&MLV=5&CLV=5
-
Привіт, так син оформив паспорт. В резерв+ було " на обліку". Крім цього він студент денної форми навчання, у нього відстрочка. З цим не було проблем. Тепер проблема отримати паспорт. Ми замовили укрпошту і за 2 місяці жодного руху. Бажаю вам успіху і укрпошту не замовляйте.
-
Доброго дня. Нічого не давали. Канадську адресу, канадські водійські права вписували
-
Отзовите эту заявку и подать снова платно до 31 марта 2025
-
Підкажітьті хто робив паспорт у Нью Йорку- що ви подавали замість підтвердження аметиканського місця проживання? Я написала листа з питаннями до консульства, але там не відповідають:(
-
Випадки з 1 місяцем і 3 дуже одиничні
-
Так 5-6 місяців
-
Ясно, спс
-
Ну виходить десь 6 місяців від eligibility до Portal 1, теж саме писали раніше люди
-
Підкажіть також як швидко Ви отримали паспорт і чи забирали у Канаді, чи їхали знов до НЙ? Дякую🙂
-
Наша програма вже закрита, вони будуть розглядати заявки, які отримали. Гуманітарна це інша програма
-
разведка, дрг аля террористы
-
Ясно. Я думала есть обоснованная причина как с ситуацией по ракетным войскам стратегического назначения - там было детально объяснено почему отказ. С пограничниками как то не понятно в чем угроза Канаде.
-
Ні, потрібно перебувати на підконтрольній території
-
Той момент, коли в мене від подачі вже 7 із 8 місяців пройшло, а мені навіть запрошення на біометрію не вислали 😁 (Атлантика)
-
потому что гладиолусы
-
прочитайте сообщение про отказ, с которого все началось и всю цепочку, чтобы понимать что и как.
-
Скажіть хто розбирається чи значить це що наша програма підпадає під квоту гуманітарки? Тобто у 2025-10к заявок розглянуть ну і далі на зменшення аж до 6,5к
12 Jan 2024, 17:45
378445/432443
4 minutes ago