PR CUAET
-
Мова не про те скільки там слів, оцінювання зовсім не в кількості слів, а в якості, в тому які мовні звороти використовуються, якого рівня фрази, який стиль цього листа. Тому наприклад на 10-12 балів не каждий нейтів складе цей екзамен. Бо те що було там в школі це фігня, ніхто так не спілкується в реальному житті, як того вимагають на вищих рівнях тесту.
-
Психологічно так, зрозуміти структуру, очікування екзаменаторів , але прямо говорити що люди які закінчували тут школи прямо не здадуть - ну таке. То все таки тест для іноземців
-
Для іміграції нема годин, і нічого там не рахують
-
Думаю з коледжами теж здадуть, ті хто читали книжки теж здадуть. Ті листи селпіп то 200 слів, вони в школі з 6 класу пишуть такі твори щотижня. Я більше про те що не потрібно налаштовуватися що той тест прям такий складний шо і нейтіви не здадуть,
-
ну це з вищою. а не з вищою? до речі,коледж тут вважається вищою?
-
Та камон, прекрасно канадці пишуть, деколи зачитаьєтися можна, і нема нічого в тих вимогах до письма нереального. Запрочто здадуть нейтіви з вищою освітою і на 9 і на 12
-
Дякую
-
Роз'ясніть: я подала на евалюацію для міграції свій диплом, пройшла всю процедуру ( з апостилем), ( відмічала щоб копію документів були надані IRCC, a від ВЕС прийшов лиш конверт поштою - один документ де лиш вписаний мій degree згідно канадської системи. Де мені глянути яку кількість годин вони мені зарахували....
-
Мабуть ввели в оману.
-
Ні. В Квебек і по Кует ПР ? ))))
-
ми з дружиною в один конверт вкладали коли відправляли і сьогодні отримали обидві справки в одному конверті
-
щось я цю інформацію пропустила
-
Спасибо
-
Подскажите сколько занимает времени подтверждения диплома WES?