PR CUAET
-
Наша програма вже закрита, вони будуть розглядати заявки, які отримали. Гуманітарна це інша програма
-
разведка, дрг аля террористы
-
Ясно. Я думала есть обоснованная причина как с ситуацией по ракетным войскам стратегического назначения - там было детально объяснено почему отказ. С пограничниками как то не понятно в чем угроза Канаде.
-
Ні, потрібно перебувати на підконтрольній території
-
Той момент, коли в мене від подачі вже 7 із 8 місяців пройшло, а мені навіть запрошення на біометрію не вислали 😁 (Атлантика)
-
потому что гладиолусы
-
прочитайте сообщение про отказ, с которого все началось и всю цепочку, чтобы понимать что и как.
-
Скажіть хто розбирається чи значить це що наша програма підпадає під квоту гуманітарки? Тобто у 2025-10к заявок розглянуть ну і далі на зменшення аж до 6,5к
-
Довго не заходив, чи є люди які отримали номінацію в 25 році?
-
Ну і нехай дають нам швидше 😁
-
Згідно спостережень відділ який займається видачею порталів бере заявки по черзі від дати подачі, і не привʼязується до АОР чи еліджибілиті
-
В нас мультивіза канадська, ворк перміт обовʼязково треба взяти з собою. Жодних питань не було, все легко і в Нью-Йорку було і тут)
-
Довелось знову їхати у Нью-Йорк. Ми замовляли DHL доставку, не поспішали, то забирали паспорт десь за місяць після виготовлення.
-
Вони намагаються вирівняти аплікації по термінах тому є надія що ті хто (листопад) без еліджібіті отримають піар з листопадом приблизно в один термін разом
-
наша была без квот. наша уже закрыта и набрана. факт выдач будут подсчитывать в категорию HC в отчетах
-
Стосуються жовтня
-
Наталіє, ваше повідомлення не стосується відмови , оскі ви її офіційно не отримали. Перенесла ваше повідомлення в гілку “Продовження WP” t.me/prcuaet/19036
-
Як думаєте коли почнуть надсила запрошення?
-
Є але вони подавались в червні-липні .
-
НАТАЛИЯ: Здравствуйте группа. Хочу поделиться ситуацией. Может подскажите или дадите правильный совет. Мои дочка и зять подали документы на продление ворк пермита еще в 2023 году в декабре месяце. В течении полугода должен был прийти ответ. Ответ не пришел. Прождали год , (это 2024 декабрь) Дочка звонит и пишет регулярно, ей отвечают ждите. Но уже и 2025 год. Нет ответа на запрос. У меня вопрос. Может им подать запрос по новой, как сейчас продлевают ворк пермит, за деньги ? За ранее благодарю кто ответит Еще хочу добавить, они просили, чтоб им закрыли заявку, для того чтобы подать по новой за оплату, им сказали :"нельзя" Корректирую вопрос, Если открыта заявка, на продление ворк пермита, больше года нет ответа, можно ли подать новую заявку за оплату.?
12 Jan 2024, 17:45
378457/432435
5 minutes ago