PR CUAET
-
Згодна 🥰
-
Головне нехай працюють і видають рішення хоч по черзі, хоч числу:)
-
Ні, це не так працює :)
-
Дякую
-
усі консульства можуть так робити
-
Головне, щоб вони у такому темпі продовжували, бо ми знаємо як вони один день можуть на 2-3 місяці розтягувати
-
А там при подачі документів можуть дати першу сторінку паспорта для подачі на вп?
-
так
-
До 13 не так і далеко В мене аж руки затремтіли 🤣
-
Доброго дня якщо я живу в Альберті чи можу я зробити новий паспорт у консульстві у Торонто, підкажіть хто розуміється будь ласка
-
Тобто зараз вони взялись за 6-7 листопада
-
Зрозумів ,дякую
-
Незнаю, але те що я читала то ніби з березня . Але можливо в мене не вірна інформація.
-
Доброго дня! Хто нещодавно проходив мед огляд для продовження перміту, підкажіть, в якій клініці найдешевше це вийде? 🫣
-
То може нам (7 листопада) нарешті еліджибіліті пришлють? Бо дуже прикро, коли твоя дата отпримує портали - а ти сидиш без еліджибіліті - а тобі ж ще квебек проходити 😭
-
А який офіс так гарно працює, що роздає, є ідеї?
-
При подачі ще не буде готового паспорта. Після виготовлення його заливають в базу МЗС. У консульства є доступ до бази і можливість відправити вам скан, або фото копію паспорта. Але вони не дуже хочуть допомагати... Це займає час.
-
Напишіть будь ласка який у вас офіс
-
Дякую за відповідь. Дякую за попередження. Щасти вам !
-
Добрий день! Місяць тому подавались на новий паспорт, але в відслідкуванні стану виготовлення паспорту як було написано, що документи прийняті так нічого і не змінилося. Що робити?
12 Jan 2024, 17:45
378477/437095
3 minutes ago