PR CUAET
-
Але вони не підходять під умови куает тоді. Тільки за загальними умовами, а там в більшості варіантів українці не проходять по умовам.
-
Почитайте у відмовах
-
Сказав візовий офіцер подавайтесь онлайн
-
тоді вони не можуть податись на ворк перміт, або за загальними умовами (не куает)
-
Обращайте внимание на то какого года код NAICS требуется! У вас по ссылке 2012 , в декларации которую работодатель заполняет надо код 2017 года ,а в чате писали что еще где-то встречается 2021 или 2022 год, поэтому смотрите чтобы не ошибиться
-
Я давно. Це для моїх родичів. Вони прибули у Торонто 28 грудня
-
а ви коли заїхали?
-
А подаючись онлайн на заг умовах чекати півроку, не підкажете?
-
Хочемо зробити закордонний паспорт.але зайшли в дію.а далі незнаємо куда..?підкажіть будь ласка.
-
Мій 70 день пішов 😆
-
Заповнюючи форму, є питання в яких як не впевнена, будь ласка підкажіть.. Коли я вношу інформацію про членів сім'ї там питання в якій країні вони проживають, я вказала Канада(бо зараз ми в канаді),- вірно чи ні?
-
Зрозуміло. Дякую
-
потому что сотрудник cbsa в аэропорту это не ircc, которое принимает решение об одобрении wp.вот вас сотрудник и отправил решать вопрос к тем, кто уполномочен. ircc больше не одобряет первые wp, потому что cuaet закрыт
-
Боже, нарешті 🥳🥳🥳 Я вас вітаю!!
-
Получила заветное “Congratulations” на 105 день ожидания eCOPR 😁🎉 Но в Portal все еще статус «review”, документ не сформирован. Надеюсь, это скоро изменится)
-
Бо у людей був з собою лист LoI, попердньо схвалений ворк перміт по куает. Для онлайн подачі вам треба виконувати умови. Умова для подачі по куает є приїхати до 31 березня 2024 року перший раз до Канади.
-
Вот того года который указывается в декларации www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1181553
-
Люди, прибувші у грудні, отримували ворк перміти. То чому онлайн не можна по тому ж куает?
-
Коли прийде там все розписано в інструції
-
кейсом делилась я и я его знаю очень хорошо с нюансами. это раз. также я знаю кейсы, которые получали отказ при продлении и им успешно пересматривали решение именно потому, что нет требования быть в канаде на момент одобрения. мои друзья получали решение по wp будучи вне канады с ожиданием 4+ мес и это никак не влияло на их вьезд и право работать. ну и, в данном конкретном случае это вообще не применимо, тк wp УЖЕ одобрен и выдан.
12 Jan 2024, 17:45
378532/429003
5 minutes ago