PR CUAET
-
Скачати на компютер і відкривати виключно Adobe Acrobat Reader
-
І я правильно розумію, що якщо подаватимемося лише у кінці року, але до того часу не будемо виїжджати з Канади, то довідку з України вже зараз можна брати?
-
Кожного місяця нема сенсу і тільки гроші витратите. Краще їх на інтенсив підготовку у спеціаліста оплатіть. І чарерз 3-4міс здайте знову. CELPIP хоча і легше за IELTS, але бех бази його важко здати з Вашим рівенем буде
-
Все через GCKey
-
Якщо в чаті вже обговорювався подібний кейс, буду вдячний за редірект на ці повідомлення
-
до 22ох підпадає
-
Вам треба вибрати що у вас fee exempt
-
Воркер
-
Щиро дякую)
-
Так, показуйте оба і просіть на 3 роки по новому
-
Дякую.
-
Спасибо вам огромное за ответ!!!
-
З білетами і візою все буде ок? А для wp в Канаді новий паспорт показати, що дали Перміт на 3 роки?
-
І то щоб ці 6 місяців по візі отримати, треба виїхати і заїхати повторно (s то не факт що пустять), або податися на візитор рекорд до закінчення статусу
-
Спасибо вам огромное за ответ!!!
-
Немає такого переходу, принаймні не автоматично. І тим більше не до 28го року
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка. Зараз обираю провінцію для іміграції з ціллю отримання PR і громадянства. Досвід marketing manager / head of marketing 6 років. Дівчина СММ-спеціаліст 5 років. Англ В2. Є cuaet з wp. Є укр бакалаври. 26-27 років. Мріємо жити в Торонто, але я не знайшов провінційної програми в Онтаріо з джоб офером під наш нок, а без доп балів від провінції у нас не буде шансів. На які провінції і їх програми звернути увагу? Вже місяць дивлюся на ютубі усе підряд, читаю офіційні сторінки програм, але може хтось теж маркетолог і вже все вивчив і знає. Бажано або Онтаріо, або провінцію з найшвидшим шляхом отримання PR, щоб потім переїхати в Торонто. Дякую!
-
Можете зробьити новий, просто старий не віддавайте. В Україні можна мати два паспорти
-
Раніше це не впливало, проте може зараз і впливаєж - сперечатися не буду. Але я думаю в них на кордоні якщо не поліняться є доступ до заявки. Можете спробувати подзвонити їм і попросити копію вам надіслати
-
Доброго дня! В мене закордонний паспорт дійсний до 26 року! Так як маю візу у цьому паспорті, а також купила білети на нього, чи можна зробити інший закордонний паспорт в Україні? Я хвилююся про візу і білети найбільше. Бо знаю, що в Канаді важко виготовити паспорт! Під скажіть, будь ласка, як краще зробити!
12 Jan 2024, 17:45
3786/461609
2 minutes ago