PR CUAET
-
Ні. Вони зарахували медогляд, який проходили по кует
-
підкажіть, чи проходили ви повторно медогляд, коли подавалися на PR?
-
Ну як я перевірив по обов'язкам вони не одинакові, але співпадають, тому назва професії не важлива в даному випадку. Мені просто треба самому собі приклад навести, щоб краще всё розуміти😅
-
Спочатку в ENIC відправ доки)
-
Млжет я чтото пропустил. Но кто знает появились уже требования к новой программе которая выходит в конце октября для украинцев у которых родственники есть здесь?
-
🏥 Все иммигранты проходят медкомиссию... ...потому что Канада хочет удостовериться, что они не будут создавать избыточную нагрузку на систему здравоохранения (оплачиваемую государством!), и не будут представлять опасности для окружающих в медицинском плане. Списка диагнозов нет. Универсального ответа на вопрос о том, пустят ли с каким-нибудь условным... пневмогастритом, тоже нет. Вот здесь подробно расписано, как аккредитованные медики должны оценивать «годен» или «не годен», когда кандидат в ходе иммиграционного процесса является к ним на медкомиссию. Документ может быть полезен тем, кто опасается, что медицинские противопоказания окажутся препятствием для иммиграции в Канаду. Сразу оговорка: со всякой ерундой вроде плоскостопия, миопии, повышенного давления и прочих распространённых привычных диагнозов даже не тратьте время на изучение этого вопроса. Это важно только для тех, у кого действительно серьёзные диагнозы. #medicals 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | info@lawpoint.ca
-
Не сталкивался, но выглядит так как будто залогиниться нужно
-
Остап вище кидав контакти перекладача
-
Переклад
-
Необхідно тільки переклад чи також завірений нотаріусом?
-
Ясно, дуже дякую.
-
Ну люди вище писали, що хтось робив евалюацію обох дипломів, щоб показати більше годин, хтось робив тільки найвищий і все було гуд
-
Дякую. Такий момент ,що я на міністра вчився один рік і тав дуже мало годин. В дипломі бакалавра предметів та годин в два рази більше.
-
Також якщо у вас додаток магістра не перекладений, то до подачі у апостиль зробіть переклад або ж вони вам запропонують перекласти. Я заплатила за переклад додатку 760 грн.
-
Так, у ВЕС вам треба підтвердити тільки найвищий диплом (магістр). Апостиль сам їм відправить. Вам тільки від ВЕС прийде репорт. А інші дипломи та атестат просто перекласти і разом зі звітом ВЕС вже прикріпляється до аплікації на програму :)
-
Wes для підтвердження необхідно твльки самий старший диплом ( я маю мол.спеціаліста, бакалавра та магістра) - тобто магістра чи всі три дипломи. Про загальну освіту тобто шкільні атестати також необхідно підтверджувати чи їх необхідно тільки переклади. Я реєструю аккаунт в Wes оплачую 282$ та звертаюся в апостиль з своїм дипломом. Далі з апостилю вони відправляють в Wes - вірно?
-
Цікаво, спробую. Я якщо не спрацює, то куди бігти?😁
-
В мене також коледж не висвічувався, але ви можете вписати повністю назву і потім може з'явитись
-
Знаю що можна. Питання в тому, як його підтвердити? Оскільки на wes в графі де обираєш свій навчальний заклад, моя улюблена гімназія не висвічується...
-
по AOS можна з атестатом, різниці немає, головне рік відпрацювати фул тайм.
12 Jan 2024, 17:45
37870/466830
8 minutes ago