PR CUAET
-
На яку програму?
-
Привіт скажіть будь ласка ви все ще підозру даєте пейстаьи? Бо в чек листі цього немає вже
-
Можна буде заїхати до візі. Але ваші батьки тоді будуть у статусі туриста, без можливості працювати
-
у нас така точно ситуація, подалися з сестрою 28 квітня 2024, наступного дня прийшов запит на біометрію, біометрію здали, заразували і після того - тиша. чи є тут хтось, у кого почався рух при подачі на візітор візу з України минулого року?
-
То есть вы сначала получили елиджибити и они они повесили вас о том , что направили ваш кейс в Квебек для сертификата или ничего не писали?
-
@OstapBosak
-
Я для батьків посилала їх NOA, свій NOA, свою виписку з банку та LOE, що вони живуть зі мною та я їх забезпечую
-
Ничего не получила после моего ответа на eligibility, о том что они послали мой файл в МИФИ в августе узнала из ноутс которые я заказывала
-
Це богато слотів в Оттаве?
-
Один лист але на всіх має прийти
-
Багато хто мав таку саму ситуацію. Пошукайте у чаті, але якщо узагальнити то зазвичай надсилають витяги з банку з пенсією батьків, а також додають деталі де живуть батьки (наприклад з дітьми) і що діти їм також допомагають. Де хто додав документи про власний дохід, але додатково. Цього має буде більш ніж достатньо. Позитивні рішення вже були у чаті також.
-
Я бачила в Едмонтон і, але вони не активні
-
Будьласка подскажите це слоти в Оттаві?
-
В податкових звітах компанії він має бути. Або разом з нею обираєте той що підходить
-
Так, якщо немає, то не треба. Якщо їм потрібно буде, вони запитають вас)
-
Дружина. Ми з Едмонтона
-
А вчора ми відкрили листопад, 4.11 подача
-
Їх еліджібіті були в різні місяці в деяких
-
Але ж поки йдуть по черзі ,5,6,7 листопада
-
Ну бачите 4 -5 приходить від еліджібіті
12 Jan 2024, 17:45
378710/474652