PR CUAET
-
Дякую🙋🏼♀️
-
об'єднати в один файл
-
Підкажіть, будь ласка, при завантаженні паспорту на прожовження WP, як завантажити декілька сторінок?
-
все, кто подается на визу из канады, вклеивают ее в оттаве.
-
Я так подавала 15-річну доньку на ворк-перміт ще в 2023 році. Заявку десь загубили, писали в тех підтримку, за 6 місяців отримали відповідь від тез-підтримки: «ми отримали ваше повідомлення, що у вас проблеми»… Після цього я подала ще одну аплікацію і за 5 місяців дитині дали ворк-перміт. Заявку не відзивала, бо навіть не мала доступа до неї. Це мій досвід. Наскільки він правильний, я не знаю. Але результат я отримала.
-
Тому запитую як виглядає і що пише коли зараховано?
-
то просто показує пояснення шо це значить той чи інший розділ
-
Написали вам
-
Я не можу акаунт у консультанта, просто сказала чекати нічого не пояснила
-
З України зараз дуже довго чекати, я читала, що рік і більше. Моя сестра не хоче їхати без дитини до мене, але я її вмовляю, щоб хоча би подалася на візу. Ще невідомо, чи дадуть.
-
так наведіть курсором на них і побачите що це значить.
-
Підскажіть що означають знаки питання? Біометрія ще не зарахована ??
-
Надіюся і чекаю, після сьогоднішніх порталів. Я реагую на кожне повідомлення в телефоні, його не випускаю з рук.
-
учтите, что есть риск, что когда ее откроет офицер, она будет пустая, а не заполненная
-
Скоро🤞
-
🥲🥲
-
У нас теж не завантажувалась ця форма.. Ми скачали програму Foxit PDF Reader і після того завантажили форму 5710
-
В мене подача 7листопада. Еліджибілиті 23.09.24. Очікую на портал
-
Дякую)
-
Ех, нам, щасливчикам з Квебеку, навіть такої приблизної статистики ніхто не надасть 🥲 За датами (3.11) мали б вже отримувати портали, натомість чекаємо на сертифікати...
12 Jan 2024, 17:45
378761/427526
less than a minute ago