PR CUAET
-
Я так подавала 15-річну доньку на ворк-перміт ще в 2023 році. Заявку десь загубили, писали в тех підтримку, за 6 місяців отримали відповідь від тез-підтримки: «ми отримали ваше повідомлення, що у вас проблеми»… Після цього я подала ще одну аплікацію і за 5 місяців дитині дали ворк-перміт. Заявку не відзивала, бо навіть не мала доступа до неї. Це мій досвід. Наскільки він правильний, я не знаю. Але результат я отримала.
-
Тому запитую як виглядає і що пише коли зараховано?
-
Написали вам
-
Я не можу акаунт у консультанта, просто сказала чекати нічого не пояснила
-
З України зараз дуже довго чекати, я читала, що рік і більше. Моя сестра не хоче їхати без дитини до мене, але я її вмовляю, щоб хоча би подалася на візу. Ще невідомо, чи дадуть.
-
Підскажіть що означають знаки питання? Біометрія ще не зарахована ??
-
Дякую)
-
Вы какого числа подавались на федеральный этап?
-
Підскажіть хто володіє інф. Паспорт закінчується в лютому 2026 року. Ворк перміт продовжив так сама до цієї дати. Слот на випуск паспорта можу отримати в Едмонтоні десь +- липні. Але ворк перміт продовжити можна тільки до закінчення весни. Радять їхати в Европу там робити і за місяць забирати. Хто знає чи так треба робити? Чи коли літом отримаю паспорт можу продовжити свій ворк перміт до дати дружини і дітей 28 року? Тобто дооформити ще +2 роки @prcuaetua