PR CUAET
-
Написали вам
-
Я не можу акаунт у консультанта, просто сказала чекати нічого не пояснила
-
З України зараз дуже довго чекати, я читала, що рік і більше. Моя сестра не хоче їхати без дитини до мене, але я її вмовляю, щоб хоча би подалася на візу. Ще невідомо, чи дадуть.
-
так наведіть курсором на них і побачите що це значить.
-
Підскажіть що означають знаки питання? Біометрія ще не зарахована ??
-
Надіюся і чекаю, після сьогоднішніх порталів. Я реагую на кожне повідомлення в телефоні, його не випускаю з рук.
-
учтите, что есть риск, что когда ее откроет офицер, она будет пустая, а не заполненная
-
Скоро🤞
-
🥲🥲
-
У нас теж не завантажувалась ця форма.. Ми скачали програму Foxit PDF Reader і після того завантажили форму 5710
-
В мене подача 7листопада. Еліджибілиті 23.09.24. Очікую на портал
-
Дякую)
-
Ех, нам, щасливчикам з Квебеку, навіть такої приблизної статистики ніхто не надасть 🥲 За датами (3.11) мали б вже отримувати портали, натомість чекаємо на сертифікати...
-
воно може не писатись що зараховано у цьому кабінеті. головне щоб зверху були данні вашої біометрії показані.
-
Вы какого числа подавались на федеральный этап?
-
Коли загрузили в кабінет, її можна потім скачати і подивитись?
-
Підскажіть хто володіє інф. Паспорт закінчується в лютому 2026 року. Ворк перміт продовжив так сама до цієї дати. Слот на випуск паспорта можу отримати в Едмонтоні десь +- липні. Але ворк перміт продовжити можна тільки до закінчення весни. Радять їхати в Европу там робити і за місяць забирати. Хто знає чи так треба робити? Чи коли літом отримаю паспорт можу продовжити свій ворк перміт до дати дружини і дітей 28 року? Тобто дооформити ще +2 роки @prcuaetua
-
Попросити когось хто має Adobe відкрити
-
Как проверить пустая она или заполненная?
-
А як іначе можна було це зробити? На відео де розповідається як подаватись на WP теж використовувалась дана програма
12 Jan 2024, 17:45
378768/465905
about a minute ago