PR CUAET
-
🥲🥲
-
У нас теж не завантажувалась ця форма.. Ми скачали програму Foxit PDF Reader і після того завантажили форму 5710
-
В мене подача 7листопада. Еліджибілиті 23.09.24. Очікую на портал
-
Дякую)
-
Ех, нам, щасливчикам з Квебеку, навіть такої приблизної статистики ніхто не надасть 🥲 За датами (3.11) мали б вже отримувати портали, натомість чекаємо на сертифікати...
-
воно може не писатись що зараховано у цьому кабінеті. головне щоб зверху були данні вашої біометрії показані.
-
Вы какого числа подавались на федеральный этап?
-
Коли загрузили в кабінет, її можна потім скачати і подивитись?
-
Підскажіть хто володіє інф. Паспорт закінчується в лютому 2026 року. Ворк перміт продовжив так сама до цієї дати. Слот на випуск паспорта можу отримати в Едмонтоні десь +- липні. Але ворк перміт продовжити можна тільки до закінчення весни. Радять їхати в Европу там робити і за місяць забирати. Хто знає чи так треба робити? Чи коли літом отримаю паспорт можу продовжити свій ворк перміт до дати дружини і дітей 28 року? Тобто дооформити ще +2 роки @prcuaetua
-
Попросити когось хто має Adobe відкрити
-
Как проверить пустая она или заполненная?
-
А як іначе можна було це зробити? На відео де розповідається як подаватись на WP теж використовувалась дана програма
-
Нужен Adobe acrobat?
-
Вообще то , по логике, они должны были вас уведомить, что они сделали запрос в Квебек. Здесь девочка отписывалась по Квебеку. По-моему, у неё было уведомление
-
ще рано переживатиЮ буває що і помісяцю чекають на цьому етапі
-
14 травня
-
Привіт, чи є в когось, хто подавався 26 грудня і пізніше, якийсь рух? Хочу зрозуміти чи переживати чи ні що дані ще на перевірці.
-
Точно такое письмо получила, вклеили визу до конца действия паспорта на 9 лет
-
Підкажіть будь ласка, де можна відстежити хронологію за етапами програми возз'єднання сімей для українців? чи тільки за листами на імейл від Сanada immigration?
-
Та я бачила просто у когось з 24 грудня за 2 дні відправили на персоналізацію, хотілось би так само 😅
12 Jan 2024, 17:45
378776/466648
4 minutes ago