PR CUAET
-
Как проверить пустая она или заполненная?
-
А як іначе можна було це зробити? На відео де розповідається як подаватись на WP теж використовувалась дана програма
-
Нужен Adobe acrobat?
-
Вообще то , по логике, они должны были вас уведомить, что они сделали запрос в Квебек. Здесь девочка отписывалась по Квебеку. По-моему, у неё было уведомление
-
ще рано переживатиЮ буває що і помісяцю чекають на цьому етапі
-
14 травня
-
Привіт, чи є в когось, хто подавався 26 грудня і пізніше, якийсь рух? Хочу зрозуміти чи переживати чи ні що дані ще на перевірці.
-
Точно такое письмо получила, вклеили визу до конца действия паспорта на 9 лет
-
Підкажіть будь ласка, де можна відстежити хронологію за етапами програми возз'єднання сімей для українців? чи тільки за листами на імейл від Сanada immigration?
-
Та я бачила просто у когось з 24 грудня за 2 дні відправили на персоналізацію, хотілось би так само 😅
-
Ребята, кто с Квебек. У кого-то есть final decision (portal 1)? Уже прошло 14 месяцев с самого начала программы, начали уже ноябрь рассматривать. Так же некоторые получили сертификаты. Неужели ни у кого нет совсем новостей ?
-
t.me/prcuaet/117
-
Якщо ви відмовилися від слоту, то щоб отримати знову пропозицію - маєте стати в чергу очікування ще раз.
-
Якщо я її зберегла в adobe acrobat і коли відправляю собі через email ось таке повідомлення, це означає, що форма не заповнилась?
-
Дякую, я знаю) Маю вже😉
-
Вітаю. Підкажіть по такій ситуації- знайомі прожили в Торонто 10 міс в 2024, не працювали взагалі, фінансову допомогу ніяку не оформлювали і не брали, кредитів теж не брали, в грудні рахунки в банку закрили і поїхали з Канади. Як в такому разі треба робити з декларуванням? Порадьте також бухгалтера щоби звернутись, бо я буду перший раз подавати декларацію. Щиро дякую.
-
у меня EE CEC, Portal 2 был 30 октября, до сих пор жду eCOPR😅 подача 17 июля
-
У меня P2 - 28 ноября, а подача 10 апреля
-
Чи ловити слоти можна намагатися кожного дня о 12 українського часу?
-
Там немає кнопки відмовитись. Записатися тільки модно, або ігнорувати. Але не зрозуміло точно, чи прийде наступне запрошення. Ви знаєте зі свого досвіду?
12 Jan 2024, 17:45
378786/467012
4 minutes ago