PR CUAET
-
Знаю що можна. Питання в тому, як його підтвердити? Оскільки на wes в графі де обираєш свій навчальний заклад, моя улюблена гімназія не висвічується...
-
Всім привіт. Чи є хтось, хто подавався на PR тільки з атестатом про повну середню освіту?
-
мають співпадати скілси
-
Всім привіт‼️ Підскажіть будь-ласка, як підтвердити шкільну освіту через wes, якщо є тільки Атестат про повну середню освіту⁉️ Проблема саме в тому, що не можна вибрати зі списку...
-
Я хотів би уточнити цей момент. Як я розумію, все одно, обов'язки вашої праці як я розумію, повинні бути викладені у контракті який людина підписала так? І судячи з прикладу всеодно не може бути такого, що людина наприклад влаштувалася ресепшионістом, але вона наприклад миє поли, чи може?
-
я то розумію, просто Хуан так пише,ніби вже зловив Бога за бороду,тобто отримав ПР по гум програмі та ще й самостійно,без міграц консультантів. Якщо так,то нехай поділиться результатами свого кейсу з людьми, розкаже,що писав в листі,щоб розчулити міграц офіцера,тоді буде якийсь толк, бо інакше він просто "тріпло", яке намагається кожен раз образити чужих людей і ставить привселюдно під сумнів компетенції спеціалістів до яких він також не звертався.
-
Ну почалося все з того що один з учасників групи сказав що йому недавно відмовили в гуманітарній заяві, а інший сказав що в нього вже є кілька колег яких затвердили. До речі та статистика на яку я посилаюся я ж тут в закерпі (в самому верху). Можете подивитися яка величезна кількість людей отримала ПР по гуманітарній програмі (категорія Other, і то не вся). З 117,000 які приїхали, (і напевно не менше тих хто вже тут був, наприклад батьки бабусі і тд) навіть 500 позитивний рішень за півтора роки ледве назбиралося.
-
вам дали пермит резеденс? чи ви подались і чекаєте? Ось мені правда дуже цікаво
-
Нажаль, Хуан не має повної інформації, щоб щось радити саме для мене. Тому я не можу прям бігти й подавати на батьків. Є чітки вимоги до всіх програм. Є адекватне розуміння в позитивному результаті. Але він зна краще))) Я не сперечаюсь, що ПОТРІБНО готуватись й ми готуємось, як прийшов й прийде (для батьків) час. Step-by-step.
-
Wishful thinking )
-
Дійсно так. Ми просилися якраз в клас до вчительки яку нам дуже рекомендували. Мій старший якраз закінчив junior kindergarten, то вони якраз почали вчитися читати, ну і алфавіт добре пройшли, і мінімальну арифметику також (рахувати, і просте додавання і віднімання). Та і ставлення дуже хороше, і підтримка. В мене сина було добрі пів року дуже складно заставити іти в школу (хоча як тільки переступав поріг, зразу було все ок - лінивий просто - хочеться дома сидіти і мультики з приставкою в доступі мати :)))))
-
А хто має? Люди які подали і потім отримали відмову або апрувал? Це не з лагом? Чи від консультанта/адвоката, який в інстаграмі продає подачу на цю програму як "срібну кулю" яка дає ПР без англійської та СМС? Саме тому ми надаємо лише ту інформацію, яка є офіційною, а не гадаємо на кофейній гущі, чи "проканає", чи ні. Якщо ви маєте поточну інформацію (може ви близький друг Фрейзера, я ж не знаю), і кажете що "зуб даю" всім Українцям зараз подаватися на гуманітарку. То вперед. Але бажано також свої дані залиште, щоб люди хоть мали на кого в цивільний суд подати на відшкодування збитків. А то так анонімно дуже легко робити гучні заяви :)
-
Дякую!