PR CUAET
-
Як мінімум подивіться, хто має право подаватись за загальними умовами на відкритий дозвіл. Бо по куает вже не можна податись їм. Якщо вони підходять під одну з категорій, то звичайно вони тоді можуть податись.
-
зайдіть будь ласка в профіль і натисніть "старт"🥺
-
Пусть тогда ваши родственники ищут работодателя, который сделает им LMIA и потом подаются на ворк пермит. Но насколько я знаю, сейчас уже нельзя поменять статус с туристического на рабочий внутри Канады. А они получается заехали как туристы.
-
Але справа в тому, що він заїхав як турист, а зараз в Канаді не можна змінювати статус з візитор на воркер....
-
Підскажіть, будь ласка, хтось передавав свій слот чоловіку ? Це можливо взагалі зараз зробити ?
-
А, якщо в неї є, тоді підходить під цю категорію. Але дружині треба мати фул тайм роботу.
-
Значит у него не было письма о предварительном одобрении ворк пермита. Но он может попробовать подать заявку на ворк пермит на основании ворк пермита жены, если она будет работать. Но там то же скоро будут изменения и податься можно будет только если супруг работает в какой-то определённой сфере.
-
нашёл здесь имейл своего ТЦК, lug_otck@post.mil.gov.ua, написал им, попробую ночью позвонить, когда у них будет утро. всё равно, если у кого-то есть какие-то контакты, через которые удалось решить такой вопрос, пожалуйста, поделитесь
-
Дякую, а де подавали?
-
Підкажіть, я подаю на продовження WP: на себе - зі свого акаунту IRCC, на сина - з акаунта сина? Правильно я зрозуміла?
-
Сейчас этот срок сложно прогнозироваться. Есть случаи по 3-4 месяца ждут.
-
на сайті консульства...
-
Хтось знає де знайти форму на продовження паспорта?
-
Курси англійської мови в Монтреалі, можливо хтось може підказати. Буду вдячна.
-
Щоб подати на TRP мені сказали, що потрібно лист від друзів або родичів для підтримки.
-
Дитина друзів у Канаді. Намагався це зробити. Навіть у Варшаву літав. Нічого не вийшло. Йому у Варшаві сказали у візовому центрі, що він повинен у кабінеті стати у резерв. Він зробив і тоді паспорт також зробив новий. Я не дуже на цьому розуміюсь, у який резерв і де, бо у моїх синів і чоловіка паспорти нові зробили у 2023 році.
-
Дякую🙋🏼♀️
-
Так
-
Ну значить так вирішив офіцер. На сайті не написано що на 3 роки. Написано до 3х років.
-
В оттаві казали, що так приймати не будуть - бо наче в чоловіків інша процедура реєстрації (військові документи перевіряються ще на етапі до ловлі слоту)
12 Jan 2024, 17:45
378903/463426
2 minutes ago