PR CUAET
-
В оттаві казали, що так приймати не будуть - бо наче в чоловіків інша процедура реєстрації (військові документи перевіряються ще на етапі до ловлі слоту)
-
Січень 2025 сьогодні. Expired січень 2027
-
Додайте ще ці адреси в тей імейл mil_doc@post.mil.gov.ua , admou@post.mil.gov.ua
-
Так порахуйте 2024 (якщо видали в 2024) + 3 роки = 2027
-
Так
-
www.alberta.ca/ahcip-temporary-residents Новости не очень. Мамы и папы, дедушки и бабушки не подходят (без дополнительных сложных и дорогих приседаний) под eligible dependants. Т.ч. да - без Work Permit'a ни куда. WP сейчас продляют как попало, часто только если ты работаешь, если не работаешь - оформляй visitor record на базе CUAET. Но в случаи с Альбертой для AHCIP visitor record должен чётко указывать что это dependant. т.ч. либо ждём разъяснений от Альберты, либо придётся платить :(
-
до 2027 року?
-
Дякую. 🙏🏻
-
Вітаю. Чи є у групі люди, які отримали новий WP не на 3 роки, а рівно на 2? Паспорт закінчується набагато пізніше.
-
Ми планували починати мандамус в травні. Це в нас було б 18 місяців від подачі і 14 місяців від початку секьюріті. А тепер з новими строками розгляду я не знаю, що робити. Я вже все волосся на голові повидирала...
-
Коли подача?
-
Ще б грудню дали хоч би fd 😣
-
Я б сказала вілповіли "абишо"
-
Я знаю. Моє питання, до тих, у кого такий же кейс. Умови я читав.
-
Нам сьогодні вночі прийшло запрошення на 26 травня, стоїмо в черзі з 6 грудня.
-
Добрий вечір) підкажіть, якщо хлопцю зараз 17 років, він приїхав до Канади ще 2 роки тому, на обліку звичайно не перебуває, і треба закордонний паспорт робити новий, які його дії? Може хтось підкаже, що робити? І слот потім як ловити, мама його повинна це робити чи він самостійно?
-
То для мого чоловіка
-
Підскажіть, чи можуть дати WP далі ніж закінчується паспорт? Чув що таке можливо, якщо написати листа при заявці на продління, то офіцер може дати. Та реально це, чи ні? Змоги отримати новій паспорт чи продовжити старий нема
-
Привіт, ті хто отримали номінацію по програмі, чи плануєте ви оновлювати листи/документи від роботодавця при подачі на пр? Можливо хтось спілкувався з міграційними консультантами…
-
t.me/prcuaet/19036/340374
12 Jan 2024, 17:45
378922/425560
4 minutes ago