PR CUAET
-
до 2027 року?
-
Дякую. 🙏🏻
-
Вітаю. Чи є у групі люди, які отримали новий WP не на 3 роки, а рівно на 2? Паспорт закінчується набагато пізніше.
-
Ми планували починати мандамус в травні. Це в нас було б 18 місяців від подачі і 14 місяців від початку секьюріті. А тепер з новими строками розгляду я не знаю, що робити. Я вже все волосся на голові повидирала...
-
Коли подача?
-
Ще б грудню дали хоч би fd 😣
-
Я б сказала вілповіли "абишо"
-
Я знаю. Моє питання, до тих, у кого такий же кейс. Умови я читав.
-
Нам сьогодні вночі прийшло запрошення на 26 травня, стоїмо в черзі з 6 грудня.
-
Добрий вечір) підкажіть, якщо хлопцю зараз 17 років, він приїхав до Канади ще 2 роки тому, на обліку звичайно не перебуває, і треба закордонний паспорт робити новий, які його дії? Може хтось підкаже, що робити? І слот потім як ловити, мама його повинна це робити чи він самостійно?
-
То для мого чоловіка
-
Підскажіть, чи можуть дати WP далі ніж закінчується паспорт? Чув що таке можливо, якщо написати листа при заявці на продління, то офіцер може дати. Та реально це, чи ні? Змоги отримати новій паспорт чи продовжити старий нема
-
Привіт, ті хто отримали номінацію по програмі, чи плануєте ви оновлювати листи/документи від роботодавця при подачі на пр? Можливо хтось спілкувався з міграційними консультантами…
-
t.me/prcuaet/19036/340374
-
Эдмонтон
-
Хай мама запише його як підопічного і ловить слот. Треба зробити паспорт до 18 років.
-
Всім привіт, скиньте, будь ласка, посилання на заповнення заявки на візу. Дякую
-
Почему планируете подаваться на TRP? Какой у вас статус в Канаде сейчас? Может вы не очень понимаете что такое TRP?
-
Як встати у чергу на виготовлення паспорту у Оттаві?
-
Раніше ніби можна було так...вони не сказали відколи чоловік має сам записуватись?
12 Jan 2024, 17:45
378928/466661
2 minutes ago