PR CUAET
-
То для мого чоловіка
-
Підскажіть, чи можуть дати WP далі ніж закінчується паспорт? Чув що таке можливо, якщо написати листа при заявці на продління, то офіцер може дати. Та реально це, чи ні? Змоги отримати новій паспорт чи продовжити старий нема
-
Привіт, ті хто отримали номінацію по програмі, чи плануєте ви оновлювати листи/документи від роботодавця при подачі на пр? Можливо хтось спілкувався з міграційними консультантами…
-
t.me/prcuaet/19036/340374
-
Эдмонтон
-
Хай мама запише його як підопічного і ловить слот. Треба зробити паспорт до 18 років.
-
Всім привіт, скиньте, будь ласка, посилання на заповнення заявки на візу. Дякую
-
Почему планируете подаваться на TRP? Какой у вас статус в Канаде сейчас? Может вы не очень понимаете что такое TRP?
-
Як встати у чергу на виготовлення паспорту у Оттаві?
-
Раніше ніби можна було так...вони не сказали відколи чоловік має сам записуватись?
-
Отказ на что? WP/VR/PR?
-
Дякую, тобто це можливо, це вже краще
-
Alberta Express Entry, а не Alberta Opportunity Stream, не плутайте
-
Можете написати @immiSasha , в неї були успішні кейси з простроченим паспортом. Принаймі можете запитати.
-
Чого це? В мене 2
-
Сподіваюся ні 🙅
-
www.youtube.com/watch?v=qSpdF03TOwc&t=2485s
-
Скажите пожалуйста, как происходит virtual lending?
-
Дякую В нас ще така штука що ми вчора то подали документи оплатили але шеф чоловіка не дав бізнес ліцензію (сказав тому що в них є правила компанії що вони її не дають 3т лицям але якщо прийде запит від гаверменту на неї то вони їм надішлють ) І таке питання чи візьмуть нашу аплікацію дивитись І до мене зараз тільки дійшло що може треба було листа написати пояснення і додати її до колонки де повинна бути ліцензія була ? чи можна зараз це зробити коли вже заплатили і самбиітет ?
-
Закрыть чаты и забить.
12 Jan 2024, 17:45
378938/468369
2 minutes ago