PR CUAET
-
Добрый день. Есть кто-нибудь кто продлил паспорт без QR code? Если есть, отпишите в ПМ! Спасибо!
-
Знаю одну пару ждут с декабря 2022 На comprehensive попали
-
Так я понял ,это сарказм
-
У вас то остался уже финальный штрих) В этом месяце точно получите ) А вот кто ждёт FD печальнее (смотря на увеличение срока до 20 месяцев)😕
-
Отказ на ПР по гуманитарной
-
Ні, не вся. Прийшло 840 грн, з сімї на 5 чоловік
-
только те в основном, кто Р1 получил в сентябре-начале октября
-
Шукаємо 4 дівчат на роботу в команду! Ми — мережа масажних салонів у Канаді, і наразі шукаємо талановитих спеціалістів для дистанційної роботи. Основні обов'язки: Колцентр: відповіді на дзвінки та відписування повідомлень (робота з дому). SMM: виставлення постів у соціальних мережах та на різних платформах. Також шукаємо молодого хлопця або дівчину для створення лендінгів, редагування фото та роботи з SMM. Умови: Зарплата: 900 + 500 бонусів на день. Оплата можлива кожні кілька днів. Робота не складна, всі інструкції та навчання надаються. Довгострокове працевлаштування. Можливість кар'єрного росту в перспективі. Ми шукаємо відповідальних, активних людей, готових до роботи на тривалий термін. Зацікавлені — чекаємо на ваші резюме!
-
Я тоже ноябрь2023
-
гривень? ви оплачували гривневою картою? тоді могли помилитися на пару грн
-
Допоможіть зібрати бали щоб отримати планшет безкоштовно. Дуже потрібен для роботи. Просто треба зайти і покляцать. Купувати щось не обов'язково. Якщо звісно не виникне бажання.