PR CUAET
-
Дякую
-
Прийміть моє запрошення та отримайте подарунки! temu.com/u/9OGdCyM5921vu8to
-
Аналогічно,подача 6 лютого,їх відділяв місяць часу від мого mandamusu😅
-
Прийміть моє запрошення та отримайте подарунки! temu.com/u/9OGdCyM5921vu8to
-
12 грудня чи 12 листопада? Грудень почав отримувати аор значно пізніше лютого
-
можете написати будьласка причину відмови, і коли подавалися скільки часу пройшло? (якщо зручно можна в приват) думаємо чи варто купляти 🏡 чи ні також подалися по гум
-
Я буду оновлювати референс від поточного роботодавця
-
А як саме простою ?
-
Доброго дня, маю питання, чи можу я якось допомогти своїй сестрі будучі в Канаді по ворк перміту отримати туристичну візу, щоб вона приїхала в гості на пару тижнів ?
-
А вы писали что сдавали англ тест, я думаю сдавать тест и подаваться или сразу без теста?
-
Доброго вечора. Хто останнім часом забирав готовий паспорт з Торонто? Яка зараз процедура: жива черга чи все ж таки тільки запис?
-
Я уже раз 15 переносила
-
Скажіть, будь ласка, а чи обов'язково при продовженні WP та SP, писати листи, про те , що ми приїхали в Канаду ......отримали OWP, зараз подаємось на продовження і прожу внести ремарка CUAET. Щось запуталась. На сайті не сказано про це, але деякі рекомендують писати.
-
Я не здавала ніяких тестів з англійської) Подавалась просто по цій інструкції, єдина відмінність - потрібна тепер оплата І все) youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Грудневі заявки почали отримувати АОР у липні, а 12 грудня отримували на початку серпня 🤔
-
При відмові не можна просити reconsideration?
-
Я відправляла заяву на dhl доставку ще в жовтні, писала їм неодноразово, але вони ігнорували. Паспорт прийшов дипломатичною поштою зрештою.
-
Отримали підтвердження чи отримали фізично поштою?
-
Мені треба всього на всього щоб зайшли 1 чи дві людини. Для вас це займе буквально пару хвилин, а для мене цей планшет відкриє можливість заробляти гроші на їжу та квартиру...
-
У нас була аналогічна ситуація. Знаходилися за кордоном на момент перегляну аплікації офіцером. Ворк перміт ще дійсний до кінця 2025. Ми заново відправили документи на WP так як нам пояснили що нема можливості апелювати якщо це стосується WP
12 Jan 2024, 17:45
379005/467030
3 minutes ago