PR CUAET
-
Дійсно так. Ми просилися якраз в клас до вчительки яку нам дуже рекомендували. Мій старший якраз закінчив junior kindergarten, то вони якраз почали вчитися читати, ну і алфавіт добре пройшли, і мінімальну арифметику також (рахувати, і просте додавання і віднімання). Та і ставлення дуже хороше, і підтримка. В мене сина було добрі пів року дуже складно заставити іти в школу (хоча як тільки переступав поріг, зразу було все ок - лінивий просто - хочеться дома сидіти і мультики з приставкою в доступі мати :)))))
-
А хто має? Люди які подали і потім отримали відмову або апрувал? Це не з лагом? Чи від консультанта/адвоката, який в інстаграмі продає подачу на цю програму як "срібну кулю" яка дає ПР без англійської та СМС? Саме тому ми надаємо лише ту інформацію, яка є офіційною, а не гадаємо на кофейній гущі, чи "проканає", чи ні. Якщо ви маєте поточну інформацію (може ви близький друг Фрейзера, я ж не знаю), і кажете що "зуб даю" всім Українцям зараз подаватися на гуманітарку. То вперед. Але бажано також свої дані залиште, щоб люди хоть мали на кого в цивільний суд подати на відшкодування збитків. А то так анонімно дуже легко робити гучні заяви :)
-
Дякую!
-
А можете дати контакт гарячої лінії cuaet?
-
Що раніше було легше? ))) Чому ж. Наприклад з 2015 по 2019 було набагато легше (тим хто має хорошу біографію) ніж між 2005 і 2015. Як мінімум не треба було чекати 3-5 років на рішення, яке могло б і не бути позитивним. Далеко не завжди наступний рік складніший ніж інший. Мало того для тих хто попав фізично в Канаду на час Ковіду, було в 10 раз легше отримати ПР ніж коли небудь до того ... Іміграція, і зміна програм зовсім нелінійні. Більше того одночасно може стати легше одній категорії імігрантів, і важче іншій. Наприклад після змін в Онтарійській провінційні програмі Всім хто в Торонто стало значно тяжче, а всім хто за межами ГТА, стало в рази легше.
-
Вже дзвонив, пару місяців назад, сказали що пришлють новий.) Мабуть нормальний офіцер не попався)
-
Я вас розумію, абсурдність ситуації, якось вплинула на усвідомлення інформації із мого посту. Я написав що маю 3(ТРИ) Work Permit із помилкою. Я подавався, я вже майстер в цьому))) Але вони мабуть не читають letter of explanation. It's very clear and consistent about the situation.