PR CUAET
-
Хто мав досвід виготовлення паспорту закордонного в Европі, прошу під сказати який зараз реальний час виготовлення і де краще це робити по часу. Якщо є така інф. Наперед дякую
-
Вам потрібно піти до них , сфотографуватися
-
Так, але не всім 😆
-
А як так, що селф мають оплатити податки до 30 квітня, а податися до 15 червня? Хіба це не одночасно відбувається?
-
На яке число?
-
А може якщо б одразу оновили, то і не було б дозапиту
-
На сайті пише швидкий випуск до 2 тижнів 🥹
-
хотіли в летіти в Чехію, потрібно подетити здати док, потім летіти отримати. виготовлення сказали від 3-6 міс. Да документ просять надати документи які підтверджують що ви проживаєте в Чехії. зловили слот в Канаді 🤣
-
Підскажіть будь ласка мені прийшов military request. Як мені правильно загрузити форму imm5546 плюс переклад воєнного білету плюс пояснення чому я не служив.
-
Усім привіт це Я та людина якій відмовили через довідку з КНР 😅😭 А ще мені відмовили по home support pilot
-
Если у вас паспорт в Торонто ,закажите ДХЛ в Оттаву ,знаю так можно делать Напишите им письмо, если спросят почему, скажите переезжаете,с женой будуте забирать, с мамой нужно полететь Если у вас оттава то проблем не должно быть , там без резерва все мои знакомые забрали
-
У вас Торонто? Тогда без шансов