PR CUAET
-
А може якщо б одразу оновили, то і не було б дозапиту
-
На сайті пише швидкий випуск до 2 тижнів 🥹
-
хотіли в летіти в Чехію, потрібно подетити здати док, потім летіти отримати. виготовлення сказали від 3-6 міс. Да документ просять надати документи які підтверджують що ви проживаєте в Чехії. зловили слот в Канаді 🤣
-
Підскажіть будь ласка мені прийшов military request. Як мені правильно загрузити форму imm5546 плюс переклад воєнного білету плюс пояснення чому я не служив.
-
Усім привіт це Я та людина якій відмовили через довідку з КНР 😅😭 А ще мені відмовили по home support pilot
-
Если у вас паспорт в Торонто ,закажите ДХЛ в Оттаву ,знаю так можно делать Напишите им письмо, если спросят почему, скажите переезжаете,с женой будуте забирать, с мамой нужно полететь Если у вас оттава то проблем не должно быть , там без резерва все мои знакомые забрали
-
У вас Торонто? Тогда без шансов
-
Напишите письмо в Консульство ( туда, куда вы отсылали чек об оплате DHL, ) и уточните получили ли они ваши файли. А в теме письма пишите : доставка DHL. Возможно они пропустили письмо . А за одно напомните о себе. У меня с момента подачи до доставки в консульство вышло почти месяц
-
Так а сенс від червня? Як ворк перміт подовжити?
-
на червень слот. бо поки зробили той ключ щоб зайти на сайт Е консул. добре що так
-
Чтобы не показывать резерв .....там не просят при выдачи
-
Я подавався в квітні, але досі немаю навіть FD, досі бекграунд чек, тай ще й строки розгляду збільшили до 20 місяців, руки опускаються……
-
Я живу в Торонто и изначально заказывал его, чтобы забрать в Торонто. Не совсем понял зачем ДХЛ в Оттаву