PR CUAET
-
привіт, чи можна продовжити дитячі visitor permits окремо від батьків? я собі перміт продовжив ще пів року тому, а дитячі не продовжені
-
Доброго вечора, друзі. Таке питання, настав час поновити паспорт для сина, як мені зареєструватись на прийом до консульства. Дії в мене нема, номер телефона звісно вже давно канадський, як зайти та підтвердити свою особу, щось я розшубилась. Підкажіть будь ласка , хто знає як це робиться. Дякую.
-
Значить проблема була в тому, що для деяких мобільних браузерів показувалася стара версія сайту. Бо вчора я з ПК дивився, було 20 міс. Сьогодні з моб 13, а з ПК знову 20( Єдине, на що є надія - що це час для тих, хто буде подаватися зараз. А для нас, хто подався раніше, старі строки
-
Есть где то в группе алгоритм того как нужно звонить, я по нему всегда звонила. Так же в МИФИ я знаю что вы можете попросить поговорить с супервайзеров ведь ваша ситуация нестандартная. В лучшем случае найти человека который хорошо владеет французским и сможет внятно объяснить, есть волонтерские организации - csai, там девочки могут помочь.
-
ага, то я через свій кабінет тоді створюю окрему заявку на кожну дитину?
-
там же написано, про ті 20 місяців, що це "якщо би ви подавались зараз, то середній час розгляду буде 20 місяців". Але якщо ви подались вже, то ніхто вам не зможе сказати який час розгляду у вас буде.
-
Дякую 🤩 тепер розібралась.)
-
Дякую гарно
-
Кто нибудь в курсе в програмне квебекского опыта PEQ экзамен по языку Tefaq включает только говорение и аудирование? Остальные части они не требуют? Хотела сдавать TCF но думаю что нет смысла тратить время на подготовку на письмо и чтение если они и не понадобятся.
-
Вітаю. Прошу підказки. В чоловіка паспорт до квітня 2025. Але вже є новий. ВП виданий вже на новий паспорт, з ним все ок, він до 2027. А от віза вклеєна в старий і вона також до квітня 2025 як і паспорт. Підкажіть, будь-ласка, як подовжити візу на підставі наявного ВП?