PR CUAET
-
Вітаю. Прошу підказки. В чоловіка паспорт до квітня 2025. Але вже є новий. ВП виданий вже на новий паспорт, з ним все ок, він до 2027. А от віза вклеєна в старий і вона також до квітня 2025 як і паспорт. Підкажіть, будь-ласка, як подовжити візу на підставі наявного ВП?
-
Мій слот на 21.01 а зловила я його на початку листопада
-
Усім доброго вечора. В мене така ситуація склалась - я приїхав в Канаду по куеті , склалось так що для моєї дівчини ми не подались на кует. Я за цей час поки тут я вже подався на номінацію (але по рекомендації «все знайок» коли подавався вказав що я самотній ) Скажіть будь ласка чи можливо хтось мав подібну ситуацію ? І як краще мені поступити в даній ситуації щоб її привести? Буду вдячний за допомогу
-
Ні, це тато 75 років
-
Скоріше її розглядають поштою .
-
6.11 - подача 12.08 - eligibility 9.01- portal 1 🥳🥳🥳🥳🥳
-
Доброго вечора! Питання! Коли подаєте на подовження work permit, ви вказуєте, що подавалися на PR по Ukr. Femily Reunification ?
-
Ви лише «одна з» 5 родин І лист , що я надала як доказ то не ваш.
-
Часові рамки дуже різняться, комусь за 10 днів карти приходять, в хтось чекає по два і більше місяців. В трекері ви не зможете прослідкувати обробку та відправку карт. Треба прилінкувати отримання карт до акаунту gckey.
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨 🚩🚩🚩🚩🚩. 🚩🚩🚩🚩 Шановні учасники групи, На вимогу журналіста ми маємо посунути дедлайн надання даних в редакцію видання Toronto Star Наразі ми маємо 31 лист від охочих долучитися. Фінальний документ буде поширено з редакцією в Пн - 13 січня. Після чого журналісти самостійно будуть на основі наданої інформації готувати статтю для видання. ЯКЩО ХТОСЬ ЩЕ БАЖАЄ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ІНІЦІАТИВИ - надішліть вашу історію на імейл : [email protected] - до 🚩🚩:🚩🚩 - 🚩🚩 січня PS: В нас є ще 1 видання, зацікавлене в цій проблематиці. Наразі ми працюємо над другою статтею в іншому виданні. З повагою, Адміністрація каналу ПРКУАЕТ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️