PR CUAET
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, якщо отримала новий паспорт ( подавалася зі старим, що закінчується в липні 2025 року), зробила фото цього паспорту і додала до кейсу через веб форму. Питання: яким чином я можу бути впевнена, що офіцери його отримали? Оскільки хочу з новим паспортом податися на продовження work permit і переживаю, що коли продовжуватиму, то вони побачуть 2 різних паспорти. Наперед вдячна за відповідь
-
Таж сама ситуація, я гадаю потрібно відштовхуватися від гіршого сценарію та сподіватися на краще. З горя замовив gcms notice
-
Ми теж сьогодні отримали Portal2. 27вересня eCoPR. 9січня Більше сто днів очікування Ура. Якщо по CBC будуть показувати новини з Українцем то я наступний тиждень буду святкувати PR)))) Бажаю усі як найшвидшого і легкого отримання PR. СЛАВА УКРАЇНІ!!!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, двоюрідний брат був в Канаді менше року тому. Прив'їзді отримав дозвіл на роботу до 26року. Більше року пропрацював та мав виїхати в іншу країну закрити там справи. Сюда заїхав по одноразовій візі на парірчіку. Не встиг отримати нову візу. Зараз має і роботу тут, і мене як родичку що гарантує забезпечення, а в'їхати ніяк но може. Подали на візіторську візу ще в кінці серпня і тиша. Нічого. Скажіть де можна проконсультуватися та чи хто може заоаз у подібній ситуації. Дякую заздалегідь!
-
Як краще продовжити сину спершу study а потім вже work permit?
-
Доброго дня. Хочемо мого хлопця подати на біженство. У нього трабли з паспортом, як у більшості чоловіків призовного віку. Паспорт новий зробити не можемо, тому що він не на обліку. Ми офіційно Common-Law. Маю таке питання. Якщо ми його подамо на біженство, чи вважаюсь я біженкою разом з ним, якщо я вписана в заявку, як його Common Law? У мене батьки в Україні і чисто теоретично може буде потреба полетіти додому, тому статус біженства мені не потрібен. У нього нема нікого і нічого нажаль, він з Херсону…
-
Він в 11 класі, а якщо захоче йти у коледж, я незнаю як правильно зробити
-
В листі на біо був аор. Грудень ще наступні етапи після біометрії не проходить