PR CUAET
-
Як краще продовжити сину спершу study а потім вже work permit?
-
Приветствую всех! Подал заявку 7.05.2023 года и до сих пор не получил AOR. Если кто владеет какой либо информацией, подскажите нормально ли это и в чем связана такая задержка.
-
что это значит? до 13 января должны прислать на почту AOR?
-
Доброго дня. Хочемо мого хлопця подати на біженство. У нього трабли з паспортом, як у більшості чоловіків призовного віку. Паспорт новий зробити не можемо, тому що він не на обліку. Ми офіційно Common-Law. Маю таке питання. Якщо ми його подамо на біженство, чи вважаюсь я біженкою разом з ним, якщо я вписана в заявку, як його Common Law? У мене батьки в Україні і чисто теоретично може буде потреба полетіти додому, тому статус біженства мені не потрібен. У нього нема нікого і нічого нажаль, він з Херсону…
-
последняя дата выдачи AOR 13 января
-
А таке може бути що карти меілед через один день після єкопру?
-
Скажіть, а щоб зареєструвати/відкрити корпорацію, треба ПР/громадянство чи на опен ворк перміті теж можна?
-
Добрый вечер. Скажите, пожалуйста, надо совершать какие-то маневры между eCopr и картами в почтовом ящике? Где-то отражается процесс по картам - PR портал, gckey?
-
Так, еліджибіліті був в кінці серпня, запрос на CSQ - десь місяць тому. Віднесли самі до офісу, бо пошта страйкувала
-
Вітаю. Потрібен переклад прав з польської мови на англійську. Яка вартість ? Калгарі . Дякую
-
А де ваше еджибіліту?
-
Ви вже отримали Ноутси? Чи ще чекаєте?
-
Він в 11 класі, а якщо захоче йти у коледж, я незнаю як правильно зробити
-
В листі на біо був аор. Грудень ще наступні етапи після біометрії не проходить
-
Дякую.
-
прошу прощение я подавался 27.03 (март)
-
Звісно, дякую Вам. Думаю той трекер це дуже цікава штука звісно)
-
В мае 23 этой программы ещё не было. Май 24 ещё не пришла очередь на рассмотрение
-
Мені може хтось пояснити, бо я запуталась. Я як подала заявку в грудні 23 року не отримувала ніяких підтверджень ні АОR. Прийшов лист на біометрію влітку і все. Вони щось пропустили по нашим документам?
-
@OstapBosak
12 Jan 2024, 17:45
379240/467922
40 minutes ago