PR CUAET
-
Не впливає строк дії візи на строк WorkPermit, тільки travel document. Дітям дали Visitor record до кінця паспорту на 3,5 роки, дружині дали до кінця дії паспорту на 2,5 роки, мені дали на 3 роки, але написали місце народження UGANDA.....Я вже їздив, писав, дзвонив, подавався на новий - всюди описую ситуацію, додаю супроводжувальний лист. Але результат такий що має вже три Work Permit із UGANDA. Вже перевірив аплікацію на CUAET - там все вірно заповнював.
-
Поки що це wishful thinking. Не було ні обяв ні навіть намьоків від міністра що таке буде. Проте спеціально для Хуана: може бути всяке, і чудеса трапляються. Можливо коли у всіх масово почнуть закінчуватися Ворк Перміти по КУАЕТ і виявиться що 50%+ не можуть отримати ПР, його видадуть всім, і все буде чудово.
-
Це не так. Терміни візи не впливають на статус в Канаді. У вас може закінчитися віза, і ви не мусите подавати на нову, при тому у вас може бути легальний статус в Каанді на основі наприклад Ворк Перміту. Віза в таком випадку вам буде потрібна, лише для повторного повернення в Канаду (наприклад щоб повернутися з відпустки). Проте віза також НЕ потрібна для виїзду з Канади.
-
Вони зазвичай дуже рідко користуються таким правом, але воно в них є. будь який офіцер на кордоні має право не впустити в Канаду, навіть якщо є віза і всі документи в порядку. Тому що абсолютне право вїзду тільки в Прів та Громадян. У всіх решта умовне право вїзду.
-
Це швидше вийняток ніж правило. В більшості WP зарзу видають на 3 роки з дати вїзду. Але випадки такі як ваш дійсно трапляються. На жаль таке враження що немає єдиної інструкції на цю тему, і це залежить від ситуації та офіцера (s того який процесив, і того який на кордоні). Я б рекомендував податися на продовження статусу до повних 3 років.
-
Віза до Ворк Перміту немає відношення. Ворк Перміт мають давати на 3 роки. Проте проскакували моменти (не часто) коли разом з візоюб давали попередній перміт, і тоді 3 роки "тікало" від дати того папрця який приходив електронно. Але я думаю що навіть тоді можна подавати на продовження і просити перміт на 3 роки від дати першого вїзду.
-
Виза дейсвтвует на ВП. Выще скинули с оф сайта: The open work permit allows you to work for almost any employer in Canada and is valid for up to 3 years, as long as your passport or other travel document and your biometrics are valid for the entire time.
-
Доброго дня! Чи дійсно послуги wes еволюції дипломів саме для імміграції !! тепер безкоштовні???
-
Виза никак не связана с ворк пермитом. Визу выдают на срок действия паспорта но не больше чем 10 лет. (Ваш паспорт потому что не может быть действителен более чем 10 лет). Ворк пермит выдается на 3 года. Но как мы выяснили, у всех по разному, у кого то с даты въезда, у кого то с даты одобрения визы.