PR CUAET
-
Так, відповіли нам, що отримали
-
Именно паспорт я не добавляла, но отправляла через вебформ много другого. Насколько помню где-то от недели до трех приходили ответы, что доки добавлены. Но это уже все с aor, т.е. кейс проще было найти.
-
Є окрема гілка для wes: t.me/prcuaet/5
-
Онлайн все . Пишіть мені я вам допоможу або зкину посилання
-
www.instagram.com/p/DABruJoNLg4/?igsh=MXNkc2o3ZDM3YXlndQ==
-
Якщо у Вас є електронний кабінет, то там є всі форми. Вам потрібна Канада чи Квебек?
-
А куди краще звернутись за цим?
-
Canada.ca Child benefits
-
Бо його не приймають за межами Квебеку
-
Дуже дякую за відповідь ❤️❤️❤️
-
Вам же надали відповідь вище
-
Я зрозуміла що потрібно ловити слот, проблема в тім що зайти не можу, якись ключ потрібен або дія або через банк но номера телефона нема...вот що робити
-
Всім привіт скажіть будь ласка де можна скачати форму на дитячі бенефіти в Канаді для тих хто прожив більше 18 місяців дякую
-
Tax refund не є оподаткованим .
-
Доброго вечора, а хтось чув таке, що в 2025 році ніяких заявок на ПР не будуть розглядати? І це стосується не тільки українців?
-
Звісно від контори. Апостиль робить переклад
-
♦️♦️♦️🔺 🔺♦️🔺🔺 ♦️🔺🔺🔺 Анонс фільму: 🎥 "Last Ride Home" 📅 18 січня 📍 Spatz Theatre, Citadel High School, 1855 Trollope Street, Галіфакс, Нова Шотландія Запрошуємо вас на благодійний вечір та спеціальний показ документального фільму "Last Ride Home", першої повнометражної стрічки режисера Джошуа Сандерса. Після перегляду фільму відбудеться сесія запитань і відповідей з режисером Джошуа Сандерсом та деякими учасниками стрічки. Це чудова можливість долучитися до розмови та дізнатися більше про історії, що стоять за кадрами. Усі кошти від продажу квитків будуть передані організації "Діти Героїв" для підтримки їхньої важливої діяльності. 🕒 Розклад вечора: 18:15 – Відкриття дверей 19:15 – Початок показу фільму 20:30 – Сесія запитань і відповідей Не пропустіть цю зворушливу та надихаючу подію, яка дозволяє побачити людське обличчя війни. Разом ми можемо привернути увагу до важливих тем і допомогти тим, хто цього потребує. 📌 Забронюйте дату та поділіться інформацією з друзями й близькими. ⚠️ Увага! Фільм містить сцени війни, насильства та страждань, які можуть бути емоційно важкими для деяких глядачів. tproatlantic.ticketpro.ca/en/pages/1636268759
-
Это точно (((
-
да, это конечно печально, скакнуло так прилично
-
Вони зменшать квоти - так. Вони вже їх зменшили. Але міграція була, є і буде)
12 Jan 2024, 17:45
379293/433085
7 minutes ago